BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.437,62
HABER /  GÜNCEL

Kocaman biletlerini kesti

Fenerbahçe'de ara transfer stratejisi büyük ölçüde şekillendi. İşte Kocaman'ın transfer planı...

Abone ol

Fenerbahçe'nin hocası devre arası transfer planını yaptı. Dia, Bilica ve Uğur Boral'la yollar ayrılıyor, Gökay ile Berk kiralanıyor. Aykut Kocaman, yabancı bir golcünün yanı sıra Alper Potuk'u da mutlaka kadrosunda görmek istiyor.

Sarı-lacivertli takımda iki sezondur bekleneni veremeyen ve forma şansı bulamayan bazı futbolcular ile yollar ayrılıyor.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın yönetime vereceği rapora göre, artık Fenerbahçe forması giymesi zor görünen Bilica, bir türlü şans bulamayan Uğur Boral ve sürekli oynayamadığı için ayrılmak isteyen Issiar Dia devre arasında takımdan ayrılacak. Dia'yı takasta kullanmak isteyen sarı-lacivertliler, altyapıdan gelen genç oyuncular Gökay ile Berk'i ise tecrübe kazanmaları için kiralayacak.

EN AZ 4 YENİ İSİM GELİYOR

Süper Lig'de bu sezon play-off sisteminin uygulanacak olması yüzünden ara transfere büyük önem veren Aykut Kocaman'ın ez az dört yeni oyuncuya imza attırılmasını istediği belirtildi. Brezilyalı golcü Borges'in yanı sıra Dia'yı takasta kullanarak bir yabancı daha almak isteyen sarı-lacivertlilerin yerli listesindeki ilk isim ise Eskişehirspor'un genç orta saha oyuncusu Alper Potuk...

ALPER MUTLAKA

Kocaman'ın, Alper'i mutlaka kadrosunda görmek istediği öğrenildi. Aykut Kocaman'ın, yöneticilerle yaptığı ilk görüşmede taleplerini tek tek bildirdiği kaydedildi. Sarı-lacivertli yönetimin, üst üste ikinci şampiyonluğa ulaşmak isteyen Kocaman'ın taleplerini yerine getirebilmek için düğmeye bastıkları vurgulandı.

BİR İDDİA DA İNGİLİZ BASININDAN

ngiliz basınında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe'nin sezon başında da listesinde bulunan Glasgow Rangers'ın yıldızı Nikica Jelavic'i kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Sarı-lacivertliler'in bu transfer için bir kez daha İskoç kulübünün kapısını çalmaya hazırlandığı, ancak Glasgow Rangers'ın bu oyuncunun transferine sıcak bakmadığı bildirildi. Bu arada 26 yaşındaki futbolcuyla ilgilenen kulüpler arasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un da olduğu iddia edildi.

Glasgow Rangers formasıyla ligde bu sezon 12 gol kaydeden Jelavic, Hırvatistan Milli Takımı'nda gösterdiği performansla da büyük beğeni topluyor.