BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,59
ALTIN 2.380,51
HABER /  EKONOMİ

Kamu çalışanlarına cazip kredi

Finansbank, kamu çalışanlarına ''cazip koşullu'' ihtiyaç kredisi fiyatlandırmasının yanı sıra ''özel avantaj getiren'' Kamu İhtiyaç Kredisi'ni sundu

Abone ol

Yapılan açıklamaya göre, aylık yüzde 1,35 faiz oranıyla dosya masrafsız ihtiyaç kredisinin yanı sıra dileyenlere düşük faizli dosya masraflı Kamu İhtiyaç Kredisi seçeneği de bulunacak. Kredi tutarı sınırlaması bulunmadığı üründe, 60 aya kadar vade seçenekleri de olacak.

Ayrıca, hesabından bir Otomatik Fatura Ödemesi Talimatı veren müşteriler kredi vadesi boyunca Hesap İşletim Ücreti'nden muaf tutulacak. Finansbank'ın kamu müşterileri, konut kredisinde de tüm masraflarda yüzde 25 indirimden faydalanacak.

Finansbank Kitle Bankacılığı Direktörü Enis Kurtoğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, sadece kamu çalışanlarına özel bu yeni avantajların, hem bankalarının müşterisi olan kamu çalışanlarının ihtiyaç ve konut kredisi ihtiyaçlarına cevap vereceğini, hem de henüz bankalarıyla tanışmamış kamu çalışanlarının Finansbank ailesine katılması için bir fırsat olacağını düşündüklerini ifade etti.