BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Kamer Gençin başı fena dertte

Kamer Genç'in başı 15 milyonluk yatırımla saman duvarı üretimiyle başı dertte.. Arsayı devletten bedava aldı. Ancak...

Abone ol

Meclis'in sivri dilli vekillerinden Kamer Genç 15 milyon TL'lik yatırımla saman duvar üretimine soyundu. Arsayı da devletten bedava aldı. Ancak taşeroba para vermeyince olanlar oldu.

TİCARİ GİRİŞİM MAHKEMEDE BİTTİ

Genç'in ticari girişim hevesi mahkemede bitti. Genç'in ortağı olduğu şirket teşvikle Aksaray'dan arsa aldı. 15 milyon TL'lik yatırımın hedefi samanda duvar üretmekti. Ancak samandan duvar projesi Kamer Genç'in üzerine yıkıldı.

TAŞERON FİRMANIN PARASI ÖDENMEDİ

Ortağı olduğu Ata Reklam Tasarım Tanıtım Danışmanlık isimli şirket, yükümlülüğünü yerine getirmedi. İnşaatı üstlenen taşeron firmanın parası ödenmedi.

Firma, Kamer Genç'in ortağı olduğu Ata firmasını icraya verdi, kazandı. Ardından da Kamer Genç'in de aralarında bulunduğu ortaklar hakkında, 'Bunlar bir daha ticaret yapmasın' diye dava açtı.

KAMER GENÇ'İN PEŞİNDE

Gelişmeleri Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun da yakından takip ediyor. Alaboyun, 'Hatır için bu işe girdim' diyen Kamer Genç'in peşinde.

AK Partili vekil Kamer Genç'in her fırsatta Tunceli adını ağzından düşürmezken yatırım için Aksaray'ı seçmesini de anlamlı buluyor.

Şimdi ise gözler Kamer Genç'te ve sorulara vereceği yanıtlarda...