BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı 22.bölüm fragmanı Ali Asaf öldü mü?

Kalp Atışı 22.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 1 Aralık 2017 Cuma günü ekrana gelecek olan Kalp Atışı yeni bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle ilgi çeken Kalp Atışı 22.yeni bölüm fragmanına gelin yakından bakalım.

Abone ol

Show Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi Kalp Atışı 22.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan son bölümünde Ali Asaf ve Eylül evleniyor ama büyük bir şok da beraberinde geliyor.

Başrollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 22.yeni bölümüyle 1 Aralık'ta ekrana gelecek olan Kalp Atışı yeni bölümde neler olacak?

KALP ATIŞI 22.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ALİ ASAF DİZİDEN AYRILDI MI?

Kalp Atışı son bölümü izleyenler adeta şoke oldu. Eylül ile Ali Asaf evlendi. Fakat Eylül uyandığında büyük bir şok yaşadı. Çünkü yatakta kanlar vardı ve Ali Asaf yoktu. Sosyal medya izleyicileri yeni bölümde Ali Asaf'ın diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor.

YENİ İSİM DİZİYE KATILDI

Kalp Atışı fragmanını izleyenler Ali Asaf'ın ölmemesine sevinse de yeni gelen karakter izleyenlerin canını sıkacağa benziyor. Ali Asaf'ın peşini bırakmayan yeni gelen isim bakalım yeni bölümde neler yapacak.