BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Kallinin galibiyet sevinci

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp oynanan futbolu beğendi

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp her iki takım futbolcularının da oyunu çirkinleştirmeden mücadele ettiğini, bunun sonucunda ortaya güzel bir futbol çıktığını anlattı.

Feldkamp, şunları söyledi:

''Her iki takımın da galip gelebileceği veya yenilebileceği bir maçtı. Sonuçta galibiyetten memnunum. Perşembe günü maç oynamamıza rağmen oyuncularım bu maçta da oldukça iyi mücadele ettiler. Özellikle son 15-20 dakikada kurduğumuz baskıyla sonuca gitmeyi bildik'' dedi.

Hasan'ı neden almadı?

Hasan Şaş'ın 18 kişilik kadroya girememesiyle ilgili soruya ise Feldkamp, ''Sonuçta 20 tane sağlıklı futbolcum var. Bunların 18'i kadroya girdi diğer 2'si ise tribünde oturdu. Kadroda orta alan ağırlıklı futbolcum fazla olduğu için Hasan'ı tribüne göndermeyi uygun gördüm'' yanıtını verdi.

Feldkamp, eski öğrencisi Bülent Korkmaz'a karşı oynadığının hatırlatılması üzerine, ''Eski öğrencimin iyi bir kariyerle teknik direktör olması, beni mutlu etti. Bülent'e başarılar diliyorum. İyi bir kadro oluşturmuş'' dedi.

Ümit'e itiraz tepkisi

''Ümit Karan'ın düşürüldüğü pozisyon sizce penaltı mıydı? Çok tepki gösterdiniz'' sorusu üzerine Feldkamp, ''Almanya'da bu soruyu hakemlere sorarlar. Ben o tepkiyi hakem penaltı verdi veya vermedi diye göstermedim. Benim tepkim Ümit Karan'aydı. Pozisyon sonrası hakeme itiraz etmeyi sürdürdü. Kart görebilirdi, Ümit'e kızdım'' diye konuştu.