BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Kahveci 50 kere söyledi

Nihat Kahveci Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Kahveci bu soruya 'Bu ilk ve son olsun' dedi ve ekledi:

Abone ol

İspanya Birinci Ligi takımlarından Real Sociedad forması giyen milli futbolcu Nihat Kahveci, Türkiye'de şu an futbol oynamayı düşünmediğini söyledi.



Kahveci, eşiyle birlikte özel uçakla geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı'nda, gazetecilerin Fenerbahçe ile anlaşma yapacağına ilişkin haberleri hatırlatması üzerine, şöyle konuştu:



"Bu ilk ve son olsun... Türkiye'de şu an futbol oynamayı düşünmüyorum. Yarın bir firmayla reklam filmi çekimim var. İsterseniz çekimlere gelin. Yalan atıp atmadığımı da görürsünüz. Reklam çekimi için geldim. Salı günü döneceğim. Başka hiçbir sebebi yok. Böyle haberler çıkması benim suçum mu? 50 kere söyledim... Şu an Avrupa'da futbol hayatımı sürdürüyorum. Real Sociedad'ın sözleşmeli futbolcusuyum. Geleceğimle ilgili karar vermedim. Hedefim Avrupa'da oynamaya devam etmek. Benim gibi birçok Türk futbolcusu da Avrupa'da oynamak istiyor."



Kendisine Türkiye'ye transferinin birçok kez sorulduğunu ve aynı yanıtı verdiğini belirten Nihat'ın, "Düşünmüyorum" kelimesini, "Dü-şün-mü-yo-rum" diye vurgulayarak söylemesi dikkati çekti.