BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,70
ALTIN 2.421,69
HABER /  GÜNCEL

Kafkas Kartalları'ndan çok özel dans!

Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla ününe ünkatan 'Kafkas Kartalları' İstanbul Kafkas Dance Company, 23. yılını muhteşem bir dans gösterisiyle kutlayacak.

Abone ol

İstanbul Kafkas Dansları Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde yer alan "İstanbul Kafkas Dance Company ", Üsküdar Belediyesi ile Kartal Halk Eğitimi Merkezi'nin desteğiyle düzenleyeceği gecede 23. yılını kutlayacak ve muhteşem bir dans ve müzik şöleni sergileyecek.

Gösteri bu gece saat 20.00'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılacak.

Amatörlerden oluşan grup üyeleri arasında öğrenci, hemşire, doktor, öğretmen, avukat, ebe, hemşire, avukat, iş adamı da bulunuyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı , Azerbeycan'ın İstanbul Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu Zeynalov,Türkiye Halk Oyunlar Federasyonu Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu,Türkiye Karete Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ile birçok sanatçı ve üst düzey bürokratımızın da katılacağı gecede geçmişte bir çok başarıya imza atmış "İstanbul Kafkas Dance Company " 100 danscı ve 15 müzisyenden oluşan dev kadroyla muhteşem bir gösteri yapacak.

İstanbul Kafkas Dansları Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı N. Şener Öner, gösteri ile amaçlarının "Türkiye'mizin ayrılmaz bir parçası olan Kafkas halk danslarını Türk halkına tanıtmak ve sevdirmek" olduğunu söyleyerek, "Tüm halkımızı bu şölen tadında geçecek gecemize davet ediyoruz" dedi.