BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80
HABER /  DÜNYA

Kadir Topbaş da operasyonu yorumladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ihale yolsuzluğu operasyona ilişkin olarak, "Bu operasyonun geldiği noktayı ben de basından takip...

Abone ol

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ihale yolsuzluğu operasyona ilişkin olarak, "Bu operasyonun geldiği noktayı ben de basından takip ediyorum" dedi.
Kadir Topbaş, Ayamama Deresi’nde sürdürülen ıslah çalışmalarını yerinde inceledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Topbaş, "Bu operasyonun geldiği noktayı ben de basından takip ediyorum. Sizler bizden daha iyi biliyorsunuz. Basından takip ediyoruz. Bizim henüz net bir bilgimiz yok. İlerleyen zaman dilimi içerisinde biraz daha huzura kavuşur buna inanıyorum. Takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Topbaş, operasyonun Fatih Belediyesi sınırları içerisindeki SİT alanları ile ilgili olduğunun hatırlatılması üzerine, "Detayı bilmiyorum. İstanbul’u tarihi yarım adayı, SİT alanların, kenti gayet iyi biliyoruz. Koruma kollarında görev yapmış birisiyim. Geçmişte başkan yardımcılığı yaptım. Teknik adam olarak da şehri ve İstanbul’u biliyorum. Soruyla ilintili olarak operasyonla ilgili detayları bilmiyorum" dedi.
Kadir Topbaş usulsüz imar planı çıkarıldığı iddialarının sorulması üzerine, "İddiaları bilemem. Tabii ki bunlar yargıya intikal eder, yargı yargı değerlendirir, biz de biz de takip ederiz" şeklinde konuştu.
(İHA)