BIST 10.471
DOLAR 32,76
EURO 35,03
ALTIN 2.441,03
HABER /  GÜNCEL

Kadir Tobbaştan teşekkür ziyareti

Erhan Başkan, Gaziosmanpaşa’ya teşekkür ziyareti yapan Başan Kadir Topbaş'a bir tablo hediye etti.

Abone ol

 Ziyaret sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesinden beklentilerini de sıralayan Dr. Erhan Erol daha sonra bu içerikteki bir dosyayı İBB Başkanı Kadir Topbaş’a teslim etti.

KADİR BAŞKANDAN GOP’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ….
İBB Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatını ziyaretinde yaptığı konuşmada ‘’Yeniden görev başındaysak bunlar sizlerin yaptıkları özverili çalışmadan kaynaklanıyor. Şimdi hedefimiz iyice organize olarak genel seçimler için başarılı bir çalışma yapmak. Birlikte bu seçimi de başarıyla sonuçlandıracağımızdan hiç şüphem yoktur’’ dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İstanbul’daki teşekkür ziyaretlerine Gaziosmanpaşa’dan başladı. Gaziosmanpaşa AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Kadir Topbaş, seçim sonuçları için ilçe teşkilatına teşekkür ettikten sonra yaptığı konuşmada,’’ Yeniden görev başındaysak bunlar sizlerin yaptıkları özverili çalışmadan kaynaklanıyor. Şimdi hedefimiz iyice organize olarak genel seçimler için başarılı bir çalışma yapmak. Birlikte bu seçimi de başarıyla sonuçlandıracağımızdan hiç şüphem yoktur’’’ dedi.

Kadir Topbaş daha sonra Gaziosmanpaşa’da yeniden Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Erhan Erol’u makamında ziyaret etti. Yeni dönem için başarı dileklerini ileten Kadir Topbaş’a ilçe için beklentilerini sıralayan Dr. Erhan Erol daha sonra kendisine talep detaylarının yer aldığı bir dosya iletti. Erhan Başkan daha sonra İBB Başkanı Kadir Topbaş’a Gaziosmanpaşa Belediye Hanımlar Masası tarafından hazırlanan bir tablo hediye etti.