BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,82
ALTIN 2.470,96
HABER /  GÜNCEL

Kadir İnanır uyandı ilk sorusu bu oldu

Kadir İnanır hayati tehlikeyi atlattı. Usta sanatçının yeğeni Levent İnanır, ameliyat sonrası Kadir İnanır ile yaptığı sohbetin ayrıntılarını anlattı.

Abone ol

Beynine pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, hayati tehlikeyi atlattı. Yeğeni Levent İnanır, “Şu an iyi. ‘Afrin’de şehit var mı’ diye sordu” dedi. İstanbul'da önceki akşam beynine pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılıp ameliyat edilen usta aktör Kadir İnanır hayati tehlikeyi atlattı.

10 GÜN SONRA TABURCU EDİLECEK: Tedavisine tedbir amaçlı olarak yoğun bakım ünitesinde devam edilen sanatçının durumuna ilişkin Özel Acıbadem Fulya Hastanesi'nden Başhekim Prof. Dr. Reha Baran, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Yunus Aydın ve Nöroradyoloji Uzmanı Prof. Dr. Naci Koçer ortak açıklama yaptı. Doktorlar, sevilen sanatçının üç gün daha takip edileceğini, 10 günlük sürecin ardından taburcu edileceğini kaydetti. Kadir İnanır'a ilk müdahaleyi yapan ekipten Prof. Dr. Yunus Aydın, "Evine giderek 45 dakika kadar ikna etmeye çalıştım" dedi.

AFRİN'DE ŞEHİT OLUP OLMADIĞINI SORDU: Kadir İnanır'ın oyuncu yeğeni Levent İnanır ise ameliyat sonrası sohbet ettiği dayısının ve kendisine Afrin'de şehit olup olmadığını sorduğunu, "Cephedeki Mehmetçikleri Allah korusun" dediğini aktardı. Ziyaretçi akınına uğrayan Kadir İnanır, 6 yıl önce de akciğer tedavisi görmüştü. (Sabah)