BIST 10.267
DOLAR 32,35
EURO 34,78
ALTIN 2.393,09
HABER /  GÜNCEL

Kadir İnanır bunu da mı yapacaktı?

"Komiser Şekspir" filminde 'etek' giyen, dizide saçlarını 'sarı'ya boyatan ve reklam filminde 'peruk' takan Kadir İnanır, son reklam filminde perdeleri yıkayıp ipe as

Abone ol

Komiser Şekspir filminde giydiği elbiseyle yıllardır süren sert imajı hakkında yorumlar yapılan ve uzun süre konuşulan Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır, bir dizi çekimi için saçlarını sarıya boyatmış, ardından Bonus Card reklamlarında taktığı peruklarla kınışılmıştı. Kimileri bu görüntüleri İnanır'a yakıştırmasa da, sert görüntüsüne ve imajına ters düştüğü konuşulsa ve eleştirilse de İnanır'ın her çektiği reklam büyük ses getiriyor.

PERDE YIKAYIP İPE ASACAK

Geçtiğimiz yıl Profilo reklam filmindeki bakışları ile ünlü, reklamlarının aranılan isimlerinden olan usta oyuncu şimdi de Brillant Perdeleri için kamera karşısına geçti. Filma-Class tarafından hazırlanan yeni reklam filmlerinde geçen Kadir İnanır, ilk bölümlerde "yıkarım, asarım, yırtarım" derken, Ekim ayında ekrana gelecek olanbölümde ise, perdeleri yıkayıp asacak.

TURUNÇ: İNANIR'LA ÇALIŞMAK ZEVKLİ

Yapımcı Vuram Turunç, "Oldukça yoğun bir çalışma programı içinde Kadir İnanır gibi büyük bir profesyonel ile çalışmanın çok zevkli" olduğunu söylerken, filmin yönetmeni Cemal Alphan da, "Hem müşteri hem yaratıcı ekip hem de adir İnanır ile yakalanan olumlu ve paylaşımcı bir otaklığın sonucu olarakg üzel filmlere imza attım" dedi.

Haber: Arzu Akbaş
Kaynak: Hürriyet