BIST 10.267
DOLAR 32,23
EURO 34,71
ALTIN 2.409,32
HABER /  GÜNCEL

Kadınlar 24 saat hizmetinizde!

Denizli'de zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen ikisi kardeş üç kişi tutuklandı.

Abone ol

Zanlıların kendilerini çiçekçi olarak tanıtıp, üzerinde ‘Gökhan Çiçekçilik. 24 saat hizmetinizdeyim’ yazısı, cep telefonu numarası ve çıplak kadın fotoğrafı bulunan kartvizit bastırarak ‘müşterilerine’ dağıttıkları belirlendi.

Denizli Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, önceki gün, aldıkları bir ihbar üzerine merkeze bağlı Yeniköy'de 30 yaşındaki Murat Burçak, 27 yaşındaki kardeşi Fatih Burçak ve 25 yaşındaki Levent Çalımlı'nın evlerine baskın düzenledi. Burçak kardeşlerin evinde, bir odada zorla tuttukları, tehdit ve baskı yoluyla fuhuş yaptırdıkları 21 yaşındaki İ.G. adlı kadın ile isteyerek fuhuş yapan biri Ukrayna uyruklu iki kadın bulundu.

Evde yapılan aramada bir otomatik av tüfeği, 5 av fişeği, 8 tabanca mermisi ve iki sahte kimlik ele geçirildi. Gözaltına alınan biri Ukrayna uyruklu iki kadın isteyerek fuhuş yaptıklarını, zor kullanma olmadığını söyleyerek, zanlılardan şikayetçi olmadı. İ.G. adlı kadın ise üç kişinin ailesini öldürmekle tehdit ederek zorla fuhuş yaptırdıklarını söyledi.