BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.443,87
HABER /  GÜNCEL

Kadın sürücü 'öyle ters' parketti ki...

Eyüp'te kadın sürücü arabasını parketmeye niyet ederken, 15 metreden aşağı uçtu. Ortaya bu ilginç görüntü çıktı.

Abone ol

Eyüp’te aracını park etmek isteyen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince yaklaşık 15 metreden takla atarak aşağı uçtu.

Hafif yaralanan Tülay Solgun isimli sürücüyü aracın içinden itfaiye ekipleri çıkardı.1.20130410145908.jpg

Kaza Eyüp Karadolap Mahallesi Asmalı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Tülay Solgun, iki çocuğunu okuldan alarak evin önünde araçtan indirdi.

PARK ETMEYE KALKINCA

Daha sonra otomobilini park etmeye çalışan Solgun bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, 15 metre yükseklikten takla atarak bir gecekondunun yanına düştü. Ters dönen aracın içinde sıkışan Tülay Solgun’u kurtarmak için mahalleliler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Tülay Solgun’u otomobilin içinden çıkardı. Olayda hafif yaralanan sürücü, ambulansla Eyüp Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

“ARACI OTOMOTİK VİTESMİŞ"

Görgü tanıklarından Abdullah Çaylak, “Çocukları okuldan aldıktan sonra evin önünde park etmek istemiş. Araç otomatik vitesmiş. Geri giderken kontrolü kaybetmiş ve aşağı uçmuş. Araç uçtuktan sonra çevredekiler haber verdi. Hemen yardıma koştuk. İtfaiye ekipleriyle birlikte yaralıyı aracın içinden çıkardık" diye konuştu.

KAZADAN BU İLGİNÇ GÖRÜNTÜ YANSIDI

araba-park.jpg