BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.429,13
HABER /  DÜNYA

Kadın Çavuş dehşet saçtı!

Amerika'da ev basıp iki kişiyi kurşuna dizen kadın çavuş cesetlerin üzerine tuz ruhu döktü.

Abone ol

Terk eden erkek arkadaşının yeni sevgili bulması üzerine çılgına dönen çavuş İvette, ev basıp iki kişiyi kurşuna dizdi. Cesetlerinin üzerine tuz ruhu döktü

ABD’deki Fort Lewis Üssü’nde görev yapan kadın çavuş İvette Gonzalez Davila, geçen hafta erkek arkadaşı tarafınden terk edildi. Eski erkek arkadaşı ayrılır ayrılmaz, evli ve bir çocuk sahibi er Randi Miller ile birlikte olmaya başladı. Bunu kendine yediremeyen 22 yaşındaki Davila, cumartesi gecesi Randi Miller’ın evini bastı. Silahıyla önce kadın askeri vuran Davila, daha sonra da kocası Teğmen Tim Miller’ı öldürdü.

Çiftin altı aylık bebeklerini alarak üsse giden kadın asker, bir süre sonra cinayetin işlendiği eve döndü. Davila, cesetleri ortadan kaldırmak için banyo küvetine koydu ve üzerlerine asit döktü. Bir iki gün bebeğe askeri üste bakan Davila, arkadaşlarına da bebek bakıcılığı işine girdiğini söyledi.

Olay Davila’nın bir arkadaşına cinayeti anlatması üzerine ortaya çıktı. Ömür boyu hapis istemiyle dava açılan Davila, ünlü aktris Peneleope Cruz’a benzerliğiyle “Çavuş Penelope” lakabı takıldı.