BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,29
HABER /  MEDYA

Kadın 16.yeni bölümünde Bahar soyunup ne gösteriyor

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinin 16.yeni bölümü bu akşam saat 20.'de izleyicilerle buluşacak. Şirin yine sinsi planlar içerisinde. Hatice, Bahar'ı evden gönderiyor. Sarp neden kaçıyor? Kadın 16.yeni bölümde neler olacak? Kadın 17.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

FOX TV ekranlarında her salı akşamı saat 20.00'de yayınlanan ve izleyiciyi ekran başına kilitleyen Kadın dizisi 16.yeni bölümü ile herkesi şaşırtacak. Dizinin başından beri Sarp aranıyor. Peki Sarp neden kaçıyor? Hatice, Bahar'ı evden kovacak mı? Dizi sürekli aynı soruları soruyor ancak hal cevap alabilmiş değiliz. İzleyici her şekilde dizisine sadık. Kadın dizisi 16.yeni bölümde bu akşam ekranlarda yer alacak. Her geçen hafta heyecanın arttığı dizide bu akşam yayınlanacak bölüm herkesi şoke edecek. Kadın 16.yeni bölümden önce gelin 15.son bölümde neler yaşanmış bir bakalım...

KADIN 15.SON BÖLÜMDE NELER OLDU; Özge Özpirinçci'nin canlandırdığı Bahar karakterinin eşi Sarp öldükten sonra verdiği hayatta kalma savaşını anlatan dizi çok farklı bir yöne doğru ilerliyor. Sarp herkesi şoke etti. Ceyda’nın sahnesine giden Bahar, Arif, Enver ve Hatice, Berşan’ın da gelmesiyle ortaya tabi bir huzursuzluk yayılıyor. Arif’in Berşan’a yaptığı itiraftan sonra ise Bahar ne yapacağını bilemez olduğu yerde çakılı kalır. Bir tesadüf sonucu Bahar’ın Sarp ile ilgili öğrendiği şey kafasını daha çok karıştıracaktır. Sarp’ın yaşıyor olabilme ihtimali ne olursa olsun onu heyecanlandırmaya devam etmektedir. Nisan ve Doruk’un, Bahar’a onu aradıklarını söylemesi üzerine Şirin neler olduğunu anlayamaz. Hastalık belirtileri iyice artmaya başlayan Bahar ise bu kez çok daha ciddi bir kaza geçirecektir...

Şirin nerede? Bahar ve Şirin kavga ederken, Bahar'ın Şirin'e hasta olduğunu, acilen hastaneye kaldırıldığını söylemesi üzerine Şirin ortalardan kayboluyor. Hatice ise bunu Bahar' bağlıyor.

15.bölümden itibaren Kadın dizisine Ahu Yağtu dahil oldu. Ahu Yağtu'nun canlandıracağı Pırıl karakteri, Sarp ile öpüşürken görüldü. Peki şimdi neler olacak? Sarp neyin peşinde?

KADIN 16.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK; ortalardan kaybolan Şirin, bir anda eve geliyor ve planına göre dayak yemiş. Ancak ortada böyle bir şey yok. Bir süredir saklanıyor olan Şirin'in yalanını babası Terzi Enver öğreniyor. Öte yanda Bahar, Sarp'ın yaşadığına iyice inanmış durumda ancak Arif tüm bunlardan rahatsız. Hatice ise Şirin'in kaybolmasından Bahar'ı sorumlu tutuyor. Bu yüzden evden gitmesini istiyor. Bahar ise bu sırada soyunuyor ve gösterdiği şeyle Hatice yıkılıyor.