BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.305,40
HABER /  MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün 31. bölüm Elif'ın sırrı

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm yine nefes kesecek. Maksut tarafından kaçırılan Elif'i neler bekliyor, Kahraman şimdi ne yapacak? Son bölüm final sahnesi olay olacak.

Abone ol

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm ekran başına kilitleyecek. 31. Yeni bölümü ile Kaderimin Yazıldığı Gün'de neler yaşanacak, Maksut tarafından kaçırılan Elif'i neler bekliyor , Kahraman'ın yeni planı ne? İşte bu akşam dizide yaşanacaklar.

screen-shot-2015-05-26-at-12.21.12-pm.png

Elif hayata dönmüştür. Ancak gözlerini açtığında olanlara inanamaz. Maksut’un esiri olmuştur.

Konak’ta bütün aile Elif’in ölümünü kabul etmişken, Kahraman hala karısının bir yerlerde nefes aldığından emindir. Bir dedektif tutmaya karar verir. Olayın peşine düşer. 

screen-shot-2015-05-26-at-12.21.01-pm.png

Öte yandan Elif’in yokluğunu fırsat bilen Defne, Konak’tan çıkmamaktadır. Üstelik Toprak’ı da kimseye bırakmaya niyeti yoktur.

Bu arada Maksut’un izini bulan Kahraman gider, hesap sorar. Ancak Maksut’un açık vermeye niyeti yoktur. 

screen-shot-2015-05-26-at-12.20.30-pm.png

Kızının öldüğünü sanan Sultan’ın ise tek dayanağı torunudur. Ne var ki Kıymet onun Konak’a adım atmasını bile istememektedir. Defne’nin hin bir planıyla da, Ziya dahi Sultanlara cephe alır. Sultanlar için İstanbul’dan gitme vakti gelmiştir.

Bu arada Kahraman’ın tuttuğu dedektif sağlam iz üzerindedir. Elif’i bulmaları artık an meselesidir.

Sultan ise torununun ve Nazlı’nın da zarar görmemesi için Hatay’a gitmeye karar verir. Ama Nazlı bunu bir türlü hazmedemez. Çok önemli bir karar alır. Ne var ki bu kararın sonunun felaket olacağından haberi yoktur.

Elif kazada aldığı darbe nedeniyle yürüyememektedir. Maksut onu yurt dışına götürmeye karar verir. Bu sırada dedektif Maksut’un izine ulaşır. Kahraman’la buluşmaya karar verirler. Ama evdeki hesap çarşıya uymayacaktır.