BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.399,93
HABER /  DÜNYA

Kaddafi'ye hakaretin bini bir para!

İngiliz bulvar gazetesi the Sun, Libya Lideri Kaddafi için, kuduz köpek, havlayan köpek, deli diktatör ifadelerini kullandı.

Abone ol

İngiliz bulvar gazetesi The Sun, Libya lideri Muammer Kaddafi için "kuduz köpek", "havlayan köpek", deli diktatör" ifadelerini kullandı.

The Sun, "Dikkat köpek çıkabilir!" başlığıyla verdiği haberinde, Libya lideri Kaddafi'nin Trablus'taki evi Bab ül-Aziziye'de halka seslenişi sırasında çekilen televizyon görüntülerinden alıntı bir kare fotoğrafın altına, "havlayan kuduz diktatör", "kuduz köpek" ifadelerini kullandı.

Kaddafi: "Savaşa hazırız"

ABD, Fransa ve İngiltere öncülüğünde başlatılan hava saldırılarının bir numaralı hedefi olduğu belirtilen Kaddafi, uzun süren sessiziğinin ardından dün akşam yeniden ortaya çıktı.

Ülkenin başkenti Trablus'taki evi Bab ül-Aziziye'de halka seslenen Kaddafi, "İster uzun sürsün, ister kısa; savaşa hazırız, bu savaşı kazanacağız, kalabalık insan kitleleri en güçlü uçaksavardır" dedi.

Kaddafi, burada yaptığı konuşmasında ABD, İngiliz ve Fransız saldırılarına meydan okudu ve ülkesinin savaşa hazır olduğunu söyledi.