BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.495,85
HABER /  MAGAZİN

Justin Bieber'dan özür fotoğrafı!

Ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın instagram'dan yayınladığı fotoğraf ile anti-bieber'cılardan özür dilediği belirtildi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Karıştığı skandallarla hayranlarını üzüntüye boğarken karşıt kişileri de sinirlendiren Justin Bieber instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile günah çıkardı. 

Ünlü şarkıcı Usher tarafından youtube'da keşfedilip genç yaşta şöhret olan ve dünyada en çok dinlenen şarkıcıların başında gelen Justin Bieber artık tövbe etti.Son olarak karıştığı uyuşturucu alıp araçla yarış yapma skandalı ile hapse giren ve hakim karşısına çıkan Bieber hayranlarını yasa boğsada kendisini sevmeyen insanlarıda bir hayli kızdırmıştı.

2.20140225162253.jpg

Justin Bieber'ın hayran grubu Belieber'lar ünlü şarkıcının hapse atılması ile büyük bir yas tutup 19 yaşındaki genç yıldıza destek çıkarken Amerika'daki anti-Bieber'cılar ise yaşanan olaylardan son derece rahatsız olduklarını belirtmişlerdi.

3.20140225162411.jpg

Ülkede büyük bir gündem yaratan Justin Bieber'ın yaptığı tutarsız ve lakayit davranışlardan dolayı sinirli olan halk 19 yaşındaki genç şarkıcının uyuşturucu alıp tarfiğe çıkarak insan hayatlarını tehlikeye atması sonrası çıldıran anti-biebercılar ülkede büyük bir imza kampanyası başlatarak ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın Amerika'dan atılması ve vatandaşlığının elinden alınması için büyük bir savaş başlattılar.

1.20140225162601.jpg

Amerika'da kısa süre içerisinde milyonlarca imza toplandığı iddiaları üzerine panik yaşadığı iddia edilen ünlü şarkıcı Justin Bieber geçtiğimiz gün instagram hesabından yayınladığı fotoğraf ile bir bakıma özür dileyerek günah çıkardı. Bir orangutan heykeline dayanarak fotoğraf çektiren ünlü şarkıcı paylaştığı fotoğrafının altına 'No more monkey business' yani artık dalavereli işler yok tarzında bir yazı ile bir bakıma günah çıkartarak anti-bieberlardan özür niteliği taşıyan bir fotoğraf paylaştı.

Anti-Bieber'cıların bu fotoğraf hakkında ne gibi bir yorum yapacağı bilinmezken ünlü şarkıcının hakkında açılan imza kampanyası sonucunda halen resmi bir işlem olmadığı belirtildi.