BIST 10.159
DOLAR 32,11
EURO 35,04
ALTIN 2.469,50
HABER /  MAGAZİN

Julia Roberts aldatılıyor

Sinema dünyasının Oscarlı ünlü yıldızı Julia Roberts, son filmde eşi tarafından aldatılan bir kadını canlandıracak.

Abone ol

Sinema sektörünün önde gelen yayın organı Hollywood Reporter'ın internet sitesinde yer alan habere göre, üçüz bebeklerini dünyaya getirdikten sonra bir Broadway projesinde ve bir filmde rol alan Roberts, yeni bir proje için imzayı attı.

Julia Roberts, bu filmde eşinin spor salonundaki diyetisyenle ilişkisini öğrenerek kalbi kırılan ''Elinor'' adlı bir kadını canlandıracak. Filmin devamında gelişen olaylar, insanların yanlış zamanda yanlış kişilerle tanışmasının sonunda nasıl doğruya döndüğünün hikayesini anlatıyor.

''JULIA İÇİN UYGUN PROJEYİ ARIYORDUM''
Filmin yönetmeni Scott Coffey, Julia Roberts ile uzun süredir yakın arkadaş olduklarını belirterek, ''Julia için uygun projeyi arıyordum. Aynı adlı kitabı okuyunca aklıma hemen o geldi'' dedi. Roberts'ın canlandıracağı ''Elinor'' karakterinin güçlü bir kadın olduğunu ifade eden yönetmen Coffey, bu karakteri ünlü yıldızın başarıyla canlandıracağına inandığını söyledi. Julia Roberts'ın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği ''Charlie Wilson's War'' isimli filmin çekimleri de sürüyor. Sanatçı, bu yapımda, Tom Hanks, Phillip Seymour Hoffman ve Amy Adams ile kamera karşısına geçti.