BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Juanfran ve Craw'in fiyatları aynı

Beşiktaş'ta gönderilmeleri belirsizliğini koruyan Carew ve Juanfran'ın transfer fiyatları açıklandı. Genel Sekreter Kenan Öner Juanfran ve Craw'in fiyatını açıkladı...

Abone ol Juanfran+Carew 7 milyon Euro

Genel Sekreter Kenan Öner, Carew gidecek mi sorusuna noktayı koydu: Juanfran için 3 milyon 500 bin € isteyeceğiz. Carew için de aynısı geçerli

'Satılmazsa bizimdir’
Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner; transferden istifacılara, icraatlarından hakemlere kadar bir çok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. Bosque’nin onayı, yönetim kurulunun kararıyla yol verilen Juanfran için 3 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli isteyeceklerini belirten Öner, “John Carew için de aynı rakam geçerli. Carew de aşağı yukarı o fiyatta. Juanfran satılamazsa, bizim oyuncumuz. Bosque, belki de ikinci yarıda yine kendisini düşünebilir. Bu tamamen onun tercihine kalmıştır” dedi.

‘Arkalarından konuşmam’
Hafta sonu Ümraniye’de düzenlenen dayanışma toplantısının yönetim içindeki birlikteliği desteklediğini ifade eden Öner, istifa eden arkadaşları konusunda ise şu yorumları yaptı: “Kendilerine kulübe verdikleri emekler için bir kez daha teşekkür ederiz. Başkanımız hepsiyle tek tek görüşmeler yaptı. Ancak sadece Kemal Gencer’i geri çevirebildik. Arkadaşlarımın arkasından asla konuşmam. Onlarla çok güzel günlerimiz oldu. İkna çalışmalarımız sonuç vermedi ama onlara her zaman kapımız açık.”

‘Demokratik yönetim’
“İstifaların nedeni Bosque miydi?” sorusuna, “Böyle düşünenler olabilir, ama ‘ya Bosque, ya biz’ sözü hiç geçmedi. 70 milyon, herkes futbol otoritesi. Herkes antrenörü beğenecek diye bir şey yok. İlk haftalarda ciddi tartışmalar olmamıştı. Ancak şimdi baktığımızda son 10 haftanın çok başarılı geçtiğini ve ona olan inancın çoğaldığını görüyoruz” yanıtını veren Öner sözlerine şöyle devam etti: “Beşiktaş’ta demokratik bir yönetim şekli var. Bizde asla zorlama yok. Kimse zorla yanlış bir karara imza atmaz.”

‘Haksızlık yapılıyor’
“Yönetim olarak aslında başarılıyız. 31 Mayıs’ta göreve geldik, 3 ay sonra İnönü’nün kapasitesini yükselttik. Akatlar’ı Avrupa standartlarına Abdi İpekçi’yle yarışacak hale getirdik. Beşiktaş TV’yi kurduk. Bunların yanı sıra diğer spor branşlarında açık ara lider duruma geldik. ‘Her alanda şampiyonluk’ parolamızı harfiyen uyguladık. Nisan’da Fulya Projesi’ni de başlatacağız. Bence bize haksızlık yapılıyor. Hakemler hakkında sadece serzenişte bulunabilirim. İlk yarıda aleyhimize verilen kararları hatırlıyorum. Onlar adil olsun, yeter.”

FANATİK