BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,77
HABER /  GÜNCEL

Jolie Türk doktorla görüştü mü?

Hepatit C olduğu iddia edilen Angelina Jolie ile o Türk doktor görüştü mü?

Abone ol

Ünlü yıldız Angelina Jolie ile Ankara'da bir otel odasında görüştüğü iddia edilen karaciğer nakli konusunda başarılarıyla tanınan Prof. Dr. Yaman Tokat, hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Ünlü Doktor, "Hayır yok öyle bir şey nerden çıkarıyorlar?" diyerek tepki gösterdi.

Habertürk'ün haberine göre, geçtiğimiz haftalarda Suriyeli mültecilerin kaldığı kampları ziyaret etmek için Türkiye'ye gelen BM İyiniyet Elçisi Angelina Jolie ile hastalığı hakkında görüştüğü iddia edilen Prof. Dr. Yaman Tokat, iddiaları Habertürk'e değerlendirdi. Devlet yetkililerinin araya girmesiyle ünlü yıldızla görüştüğü iddiasının hatırlatılması üzerine ünlü doktor, "Yok öyle bir şey. Nerden çıkarıyorlar?" dedi.

"ÖYLE BİR AÇIKLAMAM YOK"

Dün bir gazetede Prof. Dr. Tokat'ın ağzından verilen "Görüşmedim. Görüşsem de söylemezdim" şeklindeki sözlerle ilgili ise Tokat, şunları söyledi:

"Öyle bir açıklamam yok. Ama doktor böyle bir şeyi açıklamaz zaten. Bunlar halk arasında açıklanacak, konuşulacak şeyler mi? Bir insanın özel hayatı, doktoruyla hastası arasında olması gereken şeyler. Her hastanın mahremiyeti vardır. Sokaktaki Mehmet Ağa için de geçerli, Angelina Jolie için de geçerli. Hiçbir doktor yapmaz zaten öyle bir şey"

'HİÇ BÖYLE BİR ŞEY OLMADI"

"Angelina Jolie ile hiçbir görüşmeniz olmadı mı?" şeklindeki soruya ise Tokat, "Hiç böyle bir şey olmadı. Olsa da söylemezdim. Ben söylemezdim değil, kimse söylemezdi. Kötü bir hareket. Hepimizi lekeleyen bir şey. Uygun bir hareket değil" diye yanıt verdi.

Prof. Dr. Tokat, Angelina Jolie'nin Hepatit C hastalığına yakalanıp yakalanmadığının bilinemeyeceğinin de altını çizdi. "Gazetelerde okuduğumuz şeyler. Bildiğimiz şeyler değil ki" diyen Tokat, "Gazetede kimbilir kim söylüyor bunları. Öyle bir şey olduğuna dair bilgi yok" şeklinde konuştu.