BIST 9.770
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,22
HABER /  DÜNYA

Joe Biden'ın için Ankara alarmda!

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın kritik Türkiye ziyareti öncesi Ankara'da alarm verildi. Güvenliğin üst düzeye çıkarılacağı ziyaret öncesi iki askeri uçakla kurşun geçirmez 5 araç İstanbul'a getirildi.

Abone ol

ABD Başban Yardımcısı Joe Biden, Türkiye'ye geliyor. Ankara'da Biden için üst düzey güvenlik önlemi alınacak. Bu arada Biden'ın kullanacağı eşyalar ve taşıyacak zırhlı araçlar ABD'ye ait iki askeri kargo uçağıyla Atatürk Havalimanı'na getirildi.

Biden'ın ziyarette kullanacağı eşyaları, araçları, bazı yetkililer ile korumaları taşıyan ABD'ye ait iki kargo uçağı öğlen saatlerinde Atatürk Havalimanı'na indi.

İKİ KARGO UÇAĞIYLA GELDİ

İki kargo uçağından Biden'in ziyareti için getirilen kurşun geçirmez 5 araç indi. Uçakta bulunan malzemeler indirilerek, apronda bulunan araçlara taşındı. Uçaktaki bazı yetkililer ve korumalar ise otobüslere yönlendirildi.

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞECEK

Türkiye'ye çalışma ziyaretinde bulunacak Biden'ın cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmesi ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelmesi bekleniyor.