BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.423,96
HABER /  GÜNCEL

Jinekolog Fecri Sevilen'le ilgili bomba itiraf: Göğüslerimle oynadı öptü

Nitelikli cinsel saldırı iddiasıyla gündeme gelen Ünlü jinekolog Prof.Dr. Fecri Sevilen hakkında bir iddia daha geldi. A.A. adlı kadın, ''Çatal masaya uzandım göğüslerimle oynamaya başladı. Tepki gösterip kalktım, iç çamaşırımı çekmeye çalışırken duvara yasladı ve öpmeye çalıştı. '' dedi.

Abone ol

Ünlü jinekolog Fecri Sevilen, iki hastasının ‘nitelikli cinsel saldırı’ şikayetiyle gündeme geldi. Sevilen, iki genç kadının şikayetiyle tutuklandı, bir hafta sonra ise adli kontrol şartıyla cezaevinden tahliye edildi. Birkaç gün önce de Fecri Sevilen hakkında hazırlanan iddianame ortaya çıktı. Hazırlanan iddianamede ünlü jinekoloğun 25 yıla kadar hapsi isteniyor.

Ünlü jinekolog Fecri Sevilen tarafından cinsel saldırıya uğradıklarını iddia eden iki genç kadından sonra bir mağdur daha ortaya çıktı. 20 yıl önce ünlü jinekolog tarafından tacize uğrayan mağdur kadının iddiaları şoke edecek cinsten.

İşte Habertürk'te yer alan habere göre; tam 20 yıl önce Prof. Dr. Fecri Sevilen tarafından tacize uğradığını söyleyen A.A. adlı kadının iddiaları; 

''25 YAŞINDA GENÇ BİR KIZDIM''
"Tam 20 yıl önceydi. 25 yaşında genç bir kızdım. O zaman İstanbul’da yaşıyordum. İnşaat mühendisiyim. Hormon sorunum vardı. Tedavi için Fecri Sevilen’e gittim. 4-5 kere gittim, herhangi bir sorun yoktu. Muayenehanesinde her zaman tek olurdu. Bir muayene randevumda 'smear testi yapacağım' dedi.

''GÖĞÜSLERİMLE OYNAYIP ÖPMEYE ÇALIŞTI''
Çatal masaya uzandım. Jinekolojik muayene yapacak diye beklerken göğüslerimle oynamaya başladı. Kitlendim kaldım. 'Ne yapıyorsunuz' dedim. 'Ben senin baban yaşındayım, profesörüm, nasıl yanlış anlarsın. Kasma kendini seni boşaltmam lazım' dedi. Tepki gösterip kalktım, iç çamaşırımı çekmeye çalışırken duvara yasladı ve öpmeye çalıştı. Bu arada bir de 'Her hafta muayenehanemde ücretsiz seanslar yapacağız. Seni penil yönden uyarmam lazım dedi. Aptallaştım, kitlendim kaldım. Çıktım, Nişantaşı’ndan Taksim’e kadar ağladım.

''AİLEM VAR, DEŞİFRE OLAMAM''
Sonra Tabipler Odası’nı arayıp durumu anlattım, şikayetçi olmak istediğimi söyledim. Fakat kimliğimi açıklamak istemedim. İsimsiz olarak şikayetçi olamayacağımı söylediler. 'Ailem var, deşifre olamam' dedim.

''DAVAYA MÜDAHİL OLUYORUM''
Bir ay önce Fecri Sevilen tutuklandığı zaman Alo 184 doktor şikayet hattını aradım, kaydımı aldılar ama zaman aşımına uğradı dediler. Şu anda Bursa’da yaşıyorum. Bu sabah Bursa Adliyesi’ne başvurup mevcut davaya müdahil oluyorum."

"ETİK VE AİLE ANLAYIŞIMA UYMAYACAK BİR SUÇLAMA"
Nitelikli cinsel saldırı iddiasıyla gündeme gelen Ünlü jinekolog Prof.Dr. Fecri Sevilen, Habertürk'ten Esra Boğazlıyan'a açıklamalarda bulundu. "Konuyla ilgili olarak ilk kez bir medya mensubu beni aradı. Bunun için teşekkür ediyorum.'' diyen Sevilen, ''İddiaların tümünü reddediyorum. Bu olay hukuka intikal etmiştir. 44 yıldır öğretim üyesiyim ve 35 yıllık profesörüm. Etik ve aile anlayışıma uymayacak bir suçlama. Hukuk her şeyi aydınlatacaktır. Benim için onur kırıcı bir hadisedir. Vicdanen müsterihim. Mesleki olarak ne yaptığımı çok iyi biliyorum. Bu insanlar bana geldiklerinde genital problemleri çok ileri boyuttaydı. Şu anda da işimin başındayım. Olayı bir kayıkçı kavgası şeklinde sürdürmek istemiyorum. Suçlamaların yanıtlarını madde madde anlatmak niyetinde değilim. İddia ettikleri saçmalıklar tamamen hayal ürünüdür. Niye böyle bir şey yaptıkları da onların psikolojik sorunları çerçevesinde değerlendirilmelidir. Bana karşı linç girişimini de kabullenebilmiş değilim." şeklinde konuştu.