BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,20
HABER /  GÜNCEL

Jasmin Baruh Siloni kimdir aslen nereli hamile haberi kahretti

Jasmin Baruh Siloni kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Jasmin Baruh Siloni hamile mi soruları merak konusu oldu. Mina Başaran'ın özel jetinde ölenlerden biri olan Jasmin Baruh Siloni takı tasarımcısı. Jasmin Baruh Siloni hakkında kahreden bir iddia ise hamile olduğu söylentisi. Peki Jasmin Baruh Siloni gerçekten hamile mi eşi anne ve babası kim?

Abone ol

Jasmin Baruh Siloni kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Jasmin Baruh Siloni  hamile mi soruları Mina Başaran'a ait özel jetin düşmesinin ardından merak edilmeye başladı.

JASMİN BARUH SİLONİ KİMDİR: Düşen jette bulunan Jasmin Baruh takı tasarımcısıdır. Koç Üniversitesi mezunudur.

Baguette Jewellery, günlük mücevher konseptini yaratabilmek amacı ile ortaya çıkmıştır. Özel günlerde dostların ya da kişinin kendi kendine hediye alabileceği günlük tasarımlar, birbirlerine uyumlu şekilde üretilmektedir. Yılbaşında yüzük alan biri, sevgililer gününde onu kombinleyecek bir takı mutlaka bulabilmektedir. Böylece, her özel günde Baguette Jewellery almaya devam eden bir kitle oluşturmak isteyen marka, kendini günümüz trendlerine uyarlayarak sürekli geliştirmektedir.

Aynı zamanda isteğe/siparişe göre şekillendirilebilen Baguette ürünleri, kişileştirilme fikrine de hep açıktır. Baguette Jewellery'i özel kılan ve değişmeyecek en önemli ayrıntı ise markaya ismini veren ve onu öne çıkartan 'Baget' taşıdır.

Zeynep Coşkun, Ayşe And ve Sinem Akay’ın bu yaz birer ay arayla evlenecekleri öğrenildi. Arkadaşların sırayla birbirlerinin bekarlığa veda partilerine katılmayı planladıkları gelen bilgiler arasında. Jet kazasında hayatını kaybedenlerden biri de Jasmin Baruh Siloni.