BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İzmir'de üç ayrı noktada patlama

İzmir'de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 10'ar dakika arayla, özel bir öğrenci yurdunun önü ile 2 alışveriş merkezi olmak üzere 3 ayrı noktada ses bombası patladı

Abone ol

Mevlana Mahallesi'nde önce 1776 Sokak üzerindeki özel bir öğrenci yurdunun bitişiğindeki arsadan ardından 1719 Sokak üzerindeki alışveriş merkezi ile son olarak 1729 Sokak üzerindeki başka bir alışveriş merkezinin önünden 10'ar dakika arayla gelen patlama ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Saat 23.45 sıralarında gelmeye başlayan ihbarlar üzerine 3 ayrı noktaya giden uzman ekipler, bölgede araştırma başlattı. Saatin geç olması nedeniyle ölen ya da yaralananın olmadığı patlamalarda, sadece iki alışveriş merkezinin camlarının kırıldığını görüldü.

Uzman ekiplerin ilk incelemesine göre patlamaya ses bombasının neden olduğu tespit edildi. Çevredeki güvenlik kameralarının incelemeye alan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ses bombasını bırakan kişi ya da kişilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.