BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.397,14
HABER /  GÜNCEL

İzmir'de tren içinde bıçaklı saldırgan dehşeti

İZMİR'de şehir içi ulaşım yapan İZBAN treninde iki grup arasında kavga çıktı. Gürültü yapan gençleri uyaran yolcuya saldıran grup, kendilerine itiraz edenlere ise bıçakla saldırdı.

Abone ol

İZMİR'de İZBAN treninde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. Trendeki dehşet anları saniye saniye cep telefonuyla kaydedilirken, gürültü çıkaran grup diğer yolcular tarafından trenden indirildi.

Şehir içi ulaşım yapan İZBAN treninde, gürültü yapan gençleri uyaran yaşlı yolcu saldırıya uğradı. Olay önceki akşam saatlerinde yaşandı. İddialara göre bir grup genç, yolcu treninde gürültülü konuşunca bir yolcu gürültü yapan gençleri uyardı. Gençler ise yaşlı yolcuya tepki göstererek üzerine yürüdü.

DİĞER YOLCULAR ARAYA GİRDİ

Gençler bir türlü sakinleşmeyince araya bu kez diğer yolcular girdi. Olay çıkaran grup bir türlü sakinleşmeyince saldırganlar Kemer istasyonunda zorla trenden indirildi. Bu sırada trenden inen bir saldırgan elindeki bıçakla trene geri dönerek bir yolcuyu hafif biçimde yaraladı. Yaşananlar saniye saniye bir cep telefonuyla görüntülenirken, saldırganlar kayıplara karıştı.