BIST 10.046
DOLAR 32,53
EURO 34,78
ALTIN 2.406,04
HABER /  GÜNCEL

İzmir’de sevgi seli: Hoş geldin uzun adam”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şehit madencilerin aileleriyle görüşmek üzere geldiği İzmir’in Kınık ilçesinde “Hoş geldin uzun adam” diye ka...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şehit madencilerin aileleriyle görüşmek üzere geldiği İzmir’in Kınık ilçesinde “Hoş geldin uzun adam” diye karşılandı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kınık Öğretmenevi’nde maden şehitlerinin aileleriyle bir araya geldikten sonra halkla kucaklaştı. Yaklaşık 1 saat 45 dakika süren görüşmelerin ardından Başbakan Erdoğan, Kınıklıların dertlerini dinledi. Öğretmenevi’nden Kınık Belediyesi’ne kadar vatandaşları selamlayarak yürüyen Erdoğan, tek tek vatandaşlarla el sıkıştı. Kınık halkının dertlerini de dinleyen Başbakan Erdoğan, bütün sorunları çözeceğinin sözünü verdi. Vatandaşlar ise, sevgi gösterisinde bulundukları Başbakan’ın elini sıkabilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Yoğun kalabalık arasında eşi Emine Erdoğan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile birlikte yürüyen Başbakan Erdoğan, balkonlardan kendisine seslenen vatandaşlara da uzun süre el salladı. ‘Bir kez olsun mübarek elini sıkayım’ diyen bir vatandaşa da elini uzatan Başbakan Erdoğan, yaşlı bir teyzeyi de yanına aldı. Erdoğan’a gençler ve çocuklar da yoğun ilgi gösterdi. Erdoğan gençlerle de bol bol fotoğraf çektirdi. Vatandaşlar arasındaki madende çalışan işçilerin de sorunlarını dinleyen Erdoğan, taşeronlaşmanın sona ereceğini ifade etti.

“HOŞ GELDİN UZUN ADAM”
Başbakan Erdoğan, Kınık Belediyesi binasında ise kadınlar tarafından “Hoş geldin uzun adam” diye karşılandı. Kadınlara nezaket gösteren Başbakan Erdoğan da, cebinden tarağını çıkarıp saçını taradıktan sonra kadınları selamladı. Kadınlar ise Başbakan’ın bu tavrını gülümseyerek karşıladı.
Başbakan Erdoğan, Kınık’ın yetim kalan çocuklarını da unutmadı. Erdoğan’ın korumaları yetim kalan çocuklar ile Kınık’taki bütün çocuklara oyuncaklar dağıttı.
(İHA)