BIST 10.113
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.409,22
HABER /  GÜNCEL

İzmir'de barda silahlı kavga

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, bar çalışanları ile müzisyenler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Abone ol

İzmir’in Bornova ilçesinde iki grup arasında çıktığı belirtilen ve tüfeklerin kullanıldığı silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. 

MÜZİK ALETİ ÇALAN KİŞİLER BARA GİREREK PARA TOPLAMAK İSTEDİ

Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Küçükpark'taki Süvari Caddesi üzerinde bulunan bir barın önünde meydana geldi. İddiaya göre, müzik aleti çalan kişiler bara girerek para toplamak istedi. Fenerbahçe-Lazio maçının son dakikalarının oynandığı sırada müzik yapan kişilere bar çalışanları izin vermedi. İki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Bar çalışanlarının açtığı ateş sonucu müzisyen Erdinç Ergat (19), barda eğlenen Remzi Taşyuran (31) ile Rüstem Mızrak (29) ve o sırada barın önünden geçmekte olan Abdurrahman Özçelik (45) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Ağır yaralanan Erdinç Ergat ile Rüstem Mızrak Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ergat, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Remzi Taşyuran ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Diğer yaralı Abdurrahman Özçelik, ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayda kullanıldığı iddia edilen bir pompalı tüfek, iki tabanca ve bir bıçağa polis tarafından el konuldu. Silahlı kavgaya karıştığı belirtilen 4 kişi ise gözaltına alınarak emniyette götürüldü.