BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,63
ALTIN 2.412,34
HABER /  GÜNCEL

İzmirde 13lük anne rezaleti

İzmir'de öyle bir rezalet yaşandı ki herkes bu gerçeğin üstünü örtmeye çalışıyor. Polis ise 49'luk babanın peşine düştü bile!

Abone ol

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, 13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi E.S., erkek bir bebek dünyaya getirdi. E.S.'nin ifadesi doğrultusunda gözaltına alınan akrabası Ş.D. ve bebekten DNA incelemesi için kan örnekleri alındı.

İlköğretim okulu son sınıf öğrencisi E.S., rahatsızlanınca ailesi tarafından Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Muayene sonucunda E.S.'nin, hamile olduğu ve doğum sancılarının başladığı belirlendi.

Doktor kontrolüne alınan E.S., erkek bir bebek dünyaya getirdi. Hastane yönetiminin ihbarı üzerine Ödemiş Cumhuriyet Savcılığı inceleme başlattı. Talimatla harekete geçen polis, E.S.'nin hamileliğinin, ailesi tarafından kısa süre önce fark edildiğini belirledi.

İfadesi başvurulan E.S.'nin anlattıkları üzerine akrabası 49 yaşındaki Ş.D. gözaltına alındı. Ş.D.'den ve bebekten, DNA incelemesi için kan örnekleri alındığı ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi.