BIST 10.000
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.439,79
HABER /  GÜNCEL

İzmir saatlik hava durumu meteoroloji açıkladı

İZMİR için meteorolojiden gelen son hava durumu raporu yağmur alarmı verdi. İzmir saatlik hava durumu tahminine göre yağışlar öğle saatlerinde başlayacak. İşte meteorolojinin 5 günlük İzmir hava durumu.

Abone ol

Meteorolojinin yaptığı son hava durumu değerlendirmesine göre Türkiye yeni bir yağışlı havanın etkisine giriyor. Bugün Marmara ve Ege bölgesinde başlayacak olan yağışlar gök gürültülü ve sağanak şeklinde olacak.

Cuma günü yağışlar Marmara ve Ege'ye ek olarak İç Anadolu bölgesini de kapsayacak. Cumartesi günü Karadeniz bölgesine yayılacak olan yağışlar Samsun, Trabzon, Ordu kesiminde etkili olacak. Yağışlar önümüzdeki hafta da sürecek görünüyor.

İzmir'in saatlik hava durumu tahminine göre yağmur öğle saatlerinde  bastıracak. İzmir'deki yağış gök gürültülü ve sağanak şeklinde saat 21.00'a kadar devam edecek.

İZMİR 5 günlük hava durumu tahmini : İzmir için meteorolojinin yaptığı hava durumu tahminine göre yağışlar öğle saatlerinde başlayacak. Saat 13.00'dan sonra İzmir'de etkisini artıracak olan gök gürültülü sağanak yağışlar gece yarısına kadar devam edecek. 5 günlük İzmir hava durumu tahmini şöyle:

İstanbul saatlik hava durumu 2 gün yağmur var

Ankara saatlik ve 5 günlük hava durumu