BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İzmir protokol camisine Bayraklı aday

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ilde bir protokol camisinin ihtiyaç olduğunu söyledi. İlçelerden biri bunun için aday.

Abone ol

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu İzmir'de bir protokol camisi ihtiyacı olduğunu söyledi. Bu sözler Bayraklı ilçesinde yankı buldu.

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen törene katılan Bayraklı Mütfüsü Adem Dobur, ilçenin protokol camisi için her yönüyle mükemmel bir seçenek olduğunu söyledi.

Kutlu Doğum Haftası kapsamında, Manavkuyu semtinde müftülük tarafından düzenlenen etkinlikte üç çadır kuruldu. Müftü Dobur, çadır kurulan 5 bin metrekarelik Manavkuyu kavşağındaki eski Tekel depolarının bulunduğu yerin protokol camisi yeri olabileceğini, ulaşım, trafik ve hem alan yönüyle biçilmiş kaftan olduğunu söyledi.

Kutlu Doğum için kurulan birinci çadırda Sakal'ı Şerîf, saat 10.00 ile 22.00 arasında sergileniyor. Ayrıca kutsal emanetler fotoğraf sergisi yer alıyor. İkinci çadırda hat ve ebru gibi sanat faaliyetleri ve sergileri yapılıyor. Üçüncü çadır ise hafta boyunca konferanslar ve seminerler verilecek şekilde dizayn edildi. Ayrıca 5 bin metrekarelik alanda çeşitli kermesler açıldı.