BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

İzmir hava durumu kar ne zaman duracak?

İzmir'de hava durumu nasıl olacak meteoroloji uyardı. Sabahın ilk saatlerinde kar yağışı görülebilir, buzlanma ve don olaylarına karşı dikkat!

Abone ol

İZMİR'de hava durumu nasıl olacak, meteoroloji son tahminleri açıkladı. Bölgenin iç kesimlerinde sabah saatlerind ekar yağışı görülebilir. Uzmanlar don ve buzlanma için vatandaşları uyardı. Çarşamba günü haftanın en soğuk günü olacak sıcaklıklar -4 dereceye kadar düşecek.

Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Yağışların bölgemizin kuzey ve doğu kesimlerinde kuvvetli olacağı beklenmektedir. Bu sabah ilk saatler ile gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıklar 4 ila 6 derece azalacak.

RÜZGAR: Kuzey-kuzeydoğudan kuvvetli, kıyı kesimlerde zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

UYARILAR
Bölgemizde beklenen kar yağışlarının; bölgemizin iç ve doğu kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
Ege Denizi'nde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75 km/saat) fırtına beklendiğinden denizcilerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
Bölgemizin genelinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden tarımsal faaliyete devam eden üreticilerimizin zirai don tehlikesine karşı, trafiğe çıkan vatandaşlarımızın buzlanma ve don olayına karşı tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screen-shot-2015-01-06-at-8.21.42-am.png