BIST 10.677
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.422,28
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İzmir BBP'de yeni görev dağılımı

BBP İzmir İl Teşkilatı'nın olağan toplantısında yönetim kurulunda yeni görev dağılımı yapıldı.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi ( BBP ) İzmir İl Teşkilatı’nın olağan haftalık il yönetim kurulu toplantısında İl Başkanı Ahmet Bereket’in isteği doğrultusunda İl Yönetim Kurulu içinde yeni görev dağılımları yapıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Bereket; “Büyük Birlik Partisi İzmir İl Teşkilatı olarak yerel seçimlerde almış olduğumuz 20 bin İl Genel Meclisi oyumuzu genel seçimlerde katlayarak arttırabilmek için yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. İl yönetim kurulumuzda hiçbir arkadaşım etiket sahibi olmak amacıyla burada değil. Hepimizin ortak amacı Şehit Genel Başkanımız ebedi siyasi liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bizlere bırakmış olduğu emanetini layıkıyla taşıyıp aziz milletimizi BBP iktidarı ile buluşturmak için çalışmak. İl yönetim kurulumuzda da isteğim doğrultusunda arkadaşlarımın görevlerinde değişiklikler yaptık. Yeni görev dağılımımızda tüm yönetim kurulu üyelerimiz faydalı olacaklarına inandığım alanlarda çalışmalarımızın içinde olacaklar. Yeni görev değişiklikleri ile inanıyorum ki çok daha dinamik bir şekilde çalışmalarımız artarak devam edecektir. Tüm arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

BBP İzmir İl Teşkilatı’nda yeni görev dağılımında daha önce İl Sekreterliği ve Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapan Serpil Koçak Teşkilatlanmadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atanırken, yerine Mehmet Özcan Kadın Kollanı’ndan sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak atandı. Yönetim kurulunda görev alan kadronun tamamına yeni görevleri tebliğ edildi.