BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şişli'deki yangın korkuttu

Şişli İzzetpaşa Mahallesi'nde bir binanın çatı katında çıkan yangın korku dolu saatler yaşattı.

Abone ol

Sokakların dar ve araç parkları yüzünden itfaiye ekiplerinin ulaşımda ve müdahale etmekte güçlük çektiği yangında çatı ve çatı katı tamamen yandı. Yangında hafif şekilde yaralanan ev sahibi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İzzetpaşalılara korku dolu anlar yaşatan yangın, Aydın Sokak 5 numarada bulunan Hacı Kasım Temizsoy'a ait 5 katlı apartmanın çatısında çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen yangın, kısa sürede çatıya ve ardından da çatı katına sıçradı. Olay yerine çıkan sokakların dar olması ve araç parkları nedeniyle itfaiye ekipleri yangına müdahalede güçlük çekti.

Alevler kısa sürede yandaki binaları da tehdit etmeye başladı. İtfaiye ekipleri yaklaşık yarım saat sonra yangına müdahaleye başlayabildi. Yangına 3 cepheden müdahale eden itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından alevleri bastırdı.

Yangın Şişli, Beyoğlu, Mecidiyeköy ve Kağıthane itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Yangın sırasında ev sahibi Hacı Kasım Temizsoy, hafif şekilde yaralandı. Temizsoy, ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.