BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,98
ALTIN 2.430,35
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çukurcalı çocuklar verdikleri sözü tuttu

Çatışmalarla, sokak olaylarıyla gündeme gelen Hakkari'nin Çukurca ilçesinden bu kez sevindirici bir haber var.

Abone ol

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Şehit Bilal Soybilginç Yatılı Bölge İlköğretim Okulu öğrencileri, Kaymakam Abdullah Çitçi'ye verdikleri 'Ne pahasına olursa olsun dereceye gireceğiz' sözünü yerine getirerek Diyarbakır'da oynanılan Minikler Futbol Müsabakaları'nda 3'ncü oldular.

Müsabakalara Hakkari adına katılan öğrenciler, yaptığı spor malzemesi desteğinin ardından 8 takım arasında güzel bir sonuçla ilçelerine döndüler. Aldıkları kupayla birlikte Kaymakam Abdullah Çiftçi'yi ziyaret eden öğrenciler, kendilerine sağlanan hem manevi hem de maddi desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi ise, "Bizim için önemli olan öğrencilerimizin başarısıdır. Uzun yıllardan sonra nihayet Çukurca Şehit Bilal Soybilginç Yatılı Bölge İlköğretim Okulumuz bölgeler arası yarışmaya katılarak dereceye girdiler. Bu gerek ilçe halkını gerekse bizleri çok sevindirmiştir. Geçmişte bölgede yaşanılan olumsuzların yerine çocuklarımızın bu başarılarını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bizim çocuklar her şeyin en iyisine layıktır. Biz devlet adına burada çalışan yetkililer olarak tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Hep terörle anılan bölgenin bundan sonra hep başarıyla adı anılacaktır" dedi.