BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.512,89
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

İstWest projesi satılığa çıkıyor

Fer Yapı ve Altınyıldız A.Ş ortaklığında meydana gelen İstWest projesi satışa çıkıyor.

Abone ol

Fer Yapı ve Altınyıldız A.Ş ortaklığında meydana gelen İstWest projesi satışa çıkıyor.

Boyner Holding'in Bahçelievler Basın Ekspres Yolu üstündeki 70 dönümlük Altınyıldız arazisinde, Fer Yapı ve Altınyıldız A.Ş. iştiraki ile Altınyıldız Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından geliştirilen ve DB Architects tarafından tasarlanan, İstWest projesi; Konut ve rezidanslar ile içerisinde restoran ve dükkanların da bulunduğu İstWest Meydan'dan oluşuyor.

İstwest'de 14 adet blok, 470 adet Rezidans, 512 adet Konut bulunurken;İstwest Meydan'da da 73 Ticari alan yer alıyor. İstwest, mimarisini ekolojik düzenlemelerle bütünleştirerek, varlığını Bahçelievler'de farklı ve renkli bir yaşam merkezi olarak ortaya koyuyor.

İstwest projesinde;

1+0 daireler 228 bin TL'den,

1+1 daireler 336 bin TL'den,

2+1 daireler 563 bin TL'den,

3+1 daireler 651 bin TL'den,

4+1 daireler 980 bin TL'den satışa sunuluyor.

İstwest'in sosyal donatıları arasında; yoga salonları, aerobik alanı, hobi mutfağı, Tenis Kortu, yürüyüş ve koşu parkuru, açık kapalı Yüzme havuzları, basketbol sahası, kış bahçesi, mangal ve piknik alanı mevcut.

İstwest'te alışılageldik kalın duvarlar kalkarak, açık alanda sosyalleşmenin önemine uygun bir proje hayata geçiyor. Kalın duvarlar yerine avluya ve caddeye cepheli dükkan, mağaza, cafe ve restoranlara yer veriliyor. Dışarıya adım attığınızda canlı bir Şehir hayatı sizi bekliyor olacak.

İstwest İletişim bilgileri

Web : www.istwest.com

e-mail : bilgi@feryapi.com

Tel : 0212 552 09 09