BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.429,60
HABER /  GÜNCEL

İstinye Park'tan indirim partisi!

İstinye Park'ta yapılacak olan alışveriş partisine sayılı günler kaldı. O gün bir çok marka sürpriz indirimler yapacak...

Abone ol

16 Eylül'de İstanbul'un alışveriş cennetleri Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinye Park Alışveriş Merkezi, 'Modanın En Büyük Alışveriş Partisi'ne ev sahipliği yapacak. Vogue dergisi tarafından, 2009 yılında, dünyanın 13 büyük şehrinde düzenlenen, geçtiğimiz günlerde de Avrupa ve Amerika'da yinelenen Fashions's Night Out (FNO), Türkiye'de de Vogue Dergisi öncülüğünde 16 Eylül'de yapılacak. 

Moda ve perakende sektörünü canlandırmak amacıyla düzenlenen FNO, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD), İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Belediyesi ve Şişli Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşiyor.

Akşam gazetesinin haberine göre, BMD Başkanı Yılmaz Yılmaz, İstanbul'daki alışveriş partisinde yüzde 100'ün üzerinde ciro artışı olabileceğini, bir günde 50 milyon dolar cironun aşılabileceğini belirtti.

İstinye Park'ta 75 bini aşarız
Alışveriş Merkezi ve Perakendeciler Derneği Başkanı Mehmet Nane, İstinye Park'ı hafta içi bir günde normalde 40 bin -55 bin, hafta sonu ise 75 bin tüketicinin ziyaret ettiğini belirterek,  'Bu etkinlik ile perşembe günü gerçekleşecek Fashion's Night Out etkinliğinde, 75 bini de aşacağız' dedi.

Neler olacak?

Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinye Park olmak üzere, İstanbul'un üç farklı bölgesinde yer alan 1000'e yakın mağaza, 570 marka gece yarısı 24.00'e kadar açık olacak.

Yerli ve yabancı birçok markanın katılacağı, '16 Eylül gecesi, Modanın En Büyük Alışveriş Partisi' sloganı ile yola çıkan Fashion's Night Out İstanbul'da, bütün mağazalar tüketiciye özel indirimler, promosyonlar ve partiler yapacak; ikramlarda bulunacak.

Etkinliğe, tasarımcılar, ünlüler, modeller, moda editörleri ve sektörün önde gelen isimleri katılacak.

Her üç lokasyonda da Vogue Türkiye Standları kurulacak. Standlardan müzik yayını yapılacak, FNO tişörtleri satılacak.

Geceye özel, tüm katılımcıların giyebilmesi amacıyla Dice Kayek tarafından tasarlanan FNO tişörtleri tüm mağazalarda satışa sunulacak;
tişörtlerin satış geliri MEB'e bağlı Ticaret Meslek Lisesi Perakende öğrencilerine burs olarak verilecek.

Markalarda sürpriz var
Etkinlik kapsamındaki mağazalar ve mağazalar da müşterilerine çeşitli sürprizler sunacak İşte markaların hazırladığı sürprizlerden bazıları:

İstinye Park 16 Eylül gecesi dünyaca tanınan iki DJ Nisha ve Amber'den oluşan The Broken Hearts grubuna ev sahipliği yapacak. 

İstinye Park Ipekyol mağazasında Burçin Büke de piyano resitali sergileyecek. Ipekyol'dan alışveriş yapan herkes İsmail Acar tasarımı poşetlere sahip olacak.

Istinye Park Twist mağazasında  Yasemin Kozanoğlu DJ'lik yapacak. Fotoğrafçı Emre Ünal'a Vogue kapağı önünde poz veren gençlere fotoğraflar hediye edilecek.

Jazz dinletisi ile müşterilerini karşılayacak olan Atasay Bağdat Caddesi mağazası, pırlantalı ürünlerde yüzde 15, altın tasarımlarda ise yüzde 10 indirim uygulayacak. Alışveriş yapan herkese, 'Pırlanta kalpli melek kolye' hediye edilecek. Atasay İstinyePark mağazası da  alışveriş yapan herkese

ON by Atasay kolye hediye edilecek.

İstinye Park Sephora'da makyaj uzmanı Cem Bora  müşterilere Fred Farraguia makyaj uygulaması yapacak.

Koton mağazalarında  yüzde 30 indirim olacak.

Brandroom'da pırlanta etiketli ürünlerde yüzde 50 indirim olacak.

Beymen Nişantaşı müşterileri için özel kokteyller hazırlandı, Erenköy'de ise şarap ikramı yapılacak.