BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50
HABER /  MAGAZİN

İşte ünlüleri çıldırtan sorular

Bazı ünlülerin dayanamadıkları sorular var... İşte ünlülerin hassas noktaları...

Abone ol Bülent Ersoy

Bülent ersoy'un sağı solu belli olmuyor. Üstelik ersoy gazetecilere sinirlendiği zaman sahnedeki kamera karşısındaki hanımefendiliğinden eser kalmıyor.
Sanatçının hassas noktası da genç eşi Armağan.Özellikle eşiyle kavga ettiği soruları ve aldatma iddiaları onu çileden çıkarıyor...

Demet Akalın

Sadece sorular değil hareketlerde kızdırabiliyor. Onu firikikle yakalamaya çalışmak üstelik birde ona yakalanmak gazetecilerin kabusu.. O zaman açıyor ağzını yumuyor gözünü. Yanlış iddialar Demet'i en çok sinir edenler arasında.

Hüsnü Şenlendirici

"Gece gece gezen muhabirlerin hemen hepsi ile arkadaş olduk.Tamam işlerini yapıyorlar ama aralarında yalan yanlış haber yapanlar da var.Onlar beni çileden çıkarıyorlar.evden atıldığımı bile söylediler." diyen Şenlendirici hep aynı sorularla karşılaşmaktan rahatsız.

İbriahim Tatlıses

Basın mensupları önünde mangal yapıp onlara elleriyle yedirecek kadar samimi olan Tatlıses, hoşlanmadığı sorularla karşılaşında öfkeden çıldırıyor. En baştan " özel hayatıma girmek yok" diyerek gazetecileri uyaran sanatçı eğer gazeteci sorarsa onu kendi yöntemleri ile cezalandırıyor. Kimi zaman adamları kameramanlara saldırıyor, kimi zamanda o muhabirleri hiç bir işine sokturmuyor.

Deniz Seki

En büyük derdi sevgilisi Hünü Şenlendirici'nin eşi Nazire Hanım ile ilgili sorular. " Ben muhabir arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum. Onlarda kendi işlerini yapıyorlar ama biz de etten kemikten yaratılmışız.Bazen sinirlerimiz bozulabiliyor. örneğin daha sokağa adım atar atmaz mikrafonu ağzımıza sokuyorlar. Öyle olduğu zaman çıldırıyorum işte." diyor.

Serdar Ortaç

Ortaç çağkınlığı ile iligli sorulardan bıkıp usandığını belirterek şunları söylüyor: " Çocukların hepsini çok iyi tanıyorum, iyi çocuklar ama soruları yok mu.. Neymiş efendim içeride şununla çok samimiymişim yok efendim öpüşüyormuşum.Doğru olduğu zaman sinirlenmem ama bazen arkadaşlarım yanıma gelmeye bile çekiniyorlar, çünkü adımız çağkına çıktı."

                                                  (kaynak: Hürriyet)