BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İşte Tuncay Şanlı'yı yakan söz

Tuncay Şanlı Fenerbahçe'nin son yıllarda elde ettiği başarıda en büyük pay sahibi olan futbolcu. Ancak yıldız oyuncu dün akşam bu başarıya gölge düşürdü.

Abone ol

Tuncay Şanlı Fenerbahçe'nin son yıllarda elde ettiği başarıda en büyük pay sahibi olan futbolcu. Ancak yıldız oyuncu dün akşam sergilediği müthiş performansa karşın sinirinin kurbanı oldu.

İlk yarıda bir şutu direkten dönen Tuncay Şanlı, 77. dakikada attığı beraberlik golünden sonra sevincini abartıp, reklam panolarını tekmelediği için hakem Serdar Tatlı'dan sarı kart gördü. Sarı-Lacivertli oyuncu 89. dakikada sakatlanıp, yerini Semih'e bıraktı.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Fenerbahçe'nin atağında hakem Tatlı'nın çaldığı düdüğe sinirlenen Tuncay Şanlı, 'Bu hakemler tam şerefsiz' diye bağırdığı için dördüncü hakem Fırat Aydınus'un da uyarısıyla kırmızı kart gördü.

3 maç ceza alması beklenen yıldız futbolcu, karşılaşmanın bitiminde hakemlerin yanına giderek özür dilemesi ve Serdar Tatlı'nın da O'nun başını okşaması objektiflerden kaçmadı.

Tuncay Şanlı maçtan sonra, 'İnsanın canı yandığı zaman ne yaptığını bilmemesinin ne olduğunu özellikle bu maç çok iyi anladım. Yarım saat içinde hem mutluluk yaşadım, hem de inanılmaz acı çektim. Verdiğim tepki tamamen bununla ilgili. Bunu sözlerle ifade etmek mümkün değil' diye konuştu.