BIST 10.471
DOLAR 32,76
EURO 35,01
ALTIN 2.441,98
HABER /  GÜNCEL

İşte Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Yarın sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Trabzonspor'un muhtemel 11'i belli oldu İşte o isimler...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Trabzonspor, sarı-kırmızılı rakibi karşısında kazanarak hem moral bulmak, hem de çıkışa geçmek istiyor.

Ligin 10'uncu haftasındaki 2-1'lik Kayserispor galibiyetinin ardından Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda 1-1 berabere kalan, sahasında Beşiktaş'a 1-0 kaybeden ve Sivasspor deplasmanından da 2-2'lik beraberlikle dönerek ligde son 3 maçında galip gelemeyen bordo-mavililer, kötü gidişine''dur'' diyerek ligin zirvesindeki takımlarla arasındaki puanfarkının daha da açılmamasını hedefliyor.

Hafta içinde Fransa temsilcisi Lille ile golsüz berabere kalıp, grubunu üçüncü sırada bitirerek UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne veda eden ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek zorunda kalan bordo-mavililer, sarı-kırmızılı takım karşısında galibiyet hesapları yapıyor.

Bordo-mavili takımda kırmızı kart cezalısı Celustka ile sakatlıkları bulunan Vittek ve Tayfun, yarınki maçta takımda yer alamayacaklar.

Trabzonspor'un Galatasaray maçına, Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Cech, Zokora, Colman, Volkan, Alanzinho, Halil ve Burak ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.