BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.384,54
HABER /  GÜNCEL

İşte Terim'in transfer listesi

Fatih Terim ile Galatasaray küllerinden yeniden doğacak. Taraftar yeni isimlerle yeni sezonda coşacak.

Abone ol

Fatih Terim Galatasaray'ı eski ihtişamlı günlerine döndürmek için kolları sıvadı. Terim'in listesinde 4'ü yerli 6'sı yabancı olmak üzere toplam futbolcu var.

Fatih Terim ile Galatasaray küllerinden yeniden doğacak. Taraftar yeni isimlerle yeni sezonda coşacak.

Fatih Terim'in davetiyle Kireçburnu'ndaki evinde gerçekleşen toplantıda konuşulanları Hakan Ünsal, bugün Hürriyet'teki köşesinde yazdı. Toplantıya Hakan Ünsal'ın yanı sıra Bülent Korkmaz, Tugay Kerimoğlu, Suat Kaya ve Hasan Şaş katıldı. 

TOPLAM 10 FUTBOLCU

Transfer edilecek isimleri görünce heyecanlandığını belirten Ünsal, o futolcuların sayısını ve hangi ülkeden olduklarını köşesine taşıdı:

"Fatih hoca "aramızda kalmak şartıyla isim veriyorum" dediği için bu isimleri açıklayamıyorum ama Galatasaray taraftarı kendisini tekrar büyük hissettirecek oyunculara hazır olsun. Transfer listesinde; Türkiye'den 3 yerli ve 1 sürpriz yabancı, yurt dışından 1 yerli, Almanya'dan 2 yabancı, İtalya'dan 2 yabancı ve İngiltere'den 1 yabancı oyuncu bulunuyor"

EFSANE GERİ DÖNÜYOR

Ünsal sadece transfer listesini yazmadı, 2000 ruhunu yakalamak isteyen Terim'in vizyonuna ve Galatasaray'daki değişime yer verdi. Eski oyunculardan yararlanmak istemesine şaşırdığını itiraf eden Ünsal, sarı kırmızılıları başarıya götürecek formülü açıkladı:

"Zaten geriye dönüp bakarsanız Galatasaray'ın tarih yazdığı dönemin önemli ayakları da bunlardı. Yani işinin erbabı yönetim, işini iyi bilen bir teknik adam ve işini iyi yapan kaliteli futbolcuları oluşturduğu bu üçlü organizasyon şimdi yeniden  oluşuyor. Şu anda geriye kalan kaliteli oyuncuların transfer edilmesi."