BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.444,88
HABER /  DÜNYA

İşte Putin'in herkesten sakladığı kızı...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in devlet sırrı gibi gizlediği kızının nerde olduğu ortaya çıktı...

Abone ol

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin herkesten gizlediği aile sırları ortalığa döküldü.

Hürriyet'i haberinin yer verdiği habere göre, Muhalif gazeteci Oleg Kaşim, Putin’in küçük kızı 28 yaşındaki Yekaterina’nın Moskova Devlet Üniversitesi’nde yatırım fonu yöneticisi olarak Katerina Vladimirovna Tihonova adı altında çalıştığını Rusya’ya ilan etti.

DÜNYA BASINI HEMEN YAYDI!

Kaşin’in ortaya attığı iddia dünya basınında da hemen ilgi gördü. Reuters geçtiği haberde, isminin açıklanmasını istemeyen bir üniversite görevlisinin elde edilen bilgiyi doğruladığını duyurdu.

putin,n-kizi.jpg 

İDDİALAR ART ARDA GELDİ!

Putin’in kızı ile ilgili iddialar bununla da sınırlı değil; Rusya liderinin küçük kızının 1,7 milyar dolarlık üniversiteyi genişletme projesini yönettiği ileri sürüldü.

putinin-kizi-2.jpg 

ROCK AND ROLL DANSLARINI DA ÇOK SEVİYOR

Gazeteci Kaşin, Yekaterina’nın Moskova Devlet Üniversitesi’nde bulduğunu ileri sürerek şu sözler, kaydetti: “Hiçbir şüphe yok. Kayıtlarda özgeçmişi olmayan, belirli süre önce yerin altından çıkarak Moskova Üniversitesi’nde çalışmaya başlayan Katerina Vladimirovna Tihonova Putin’in küçük kızı Yekaterina’dan başka birisi değil. Bu genç kız milyonlarca dolarlık fonu yönettiği gibi rock&roll dansları da icra ediyor” 

putinin-kizi-3.jpg 

SÖYLENTİLER KREMLİN SARAYI'NA ULAŞTI

Putin’in küçük kızı Yekaterina’nın bulunduğuna ilişkin söylentiler Kremlin Sarayı’na kadar ulaştı. Putin’in basın danışmanı Dmitriy Peskov, konuya ilişkin açıklamasında “İddialarda adı geçen Katerina Vladimirovna Tihonova’nın kim olduğunu ben bilmiyorum. Başkan Putin’in kızları şimdiye kadar hatırlayacaksınız hep bir yerlerde bulunduğu söylenmiştir. Üstelik benim görevim Putin’in ailesiyle değil, sadece başkanın kendisiyle ilgilenmektir” dedi.

putinin-kizi4.jpg 
putinin-kizi-5.jpg