BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

İşte Meryem Uzerli'nin fahişe rolü

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'yi hiç böyle görmediniz...

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan rolüyle gönüllere taht kuran Meryem Uzerli'nin Almanya'da oynadığı bu role inanamayacaksınız.

Türkiye'ye gelmeden önce Almanya'da yaşamını sürdüren Meryem Uzerli, yurt dışındayken dizilerde küçük roller almış.Almanya'da yayınlanan 'Çılgın Haftasonu' isimli bir filmde fahişeyi canlandıran Uzerli, cesur sahneleriyle dikkat çekiyor.

DAHA ÖNCE DE FAHİŞE ROLÜ OYNAMIŞTI

Hamburg’un köklü oyunculuk akademisi Frese Oyunculuk Okulu’nda eğitim alan Meryem Uzerli, 2006’da Almanya’da düzenlenen Dünya Futbol Şampiyonası’nın resmi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde futbolla ilgili bir tiyatro oyununda rol almıştı. “Futbol-para-çıkar” ilişkisini konu ettiği oyunda, o sırada 22 yaşında olan Uzerli de rol almış ve bir fahişeyi canlandırmıştı.

FUTBOLCULAR FAHİŞE, HAKEM KÖR

Meryem Uzerli, kariyerinin çıkış noktası sayılan “Dünya Yuvarlaktır veya Çizgide Olmak” isimli oyunda, hayat kadınlarından oluşan bir futbol takımının Türk oyuncusunu canlandırdı. Yönetmen Telat Yurtsever, oyunda, insanların futbol aşkını para-çıkar uğruna alet edip çirkinleştirenler ile insanların en büyük değeri olan aşkı “satan” hayat kadınları arasında metaforik bir bağ kurarak, ne futbol aşkının ne de insanlar arasındaki aşkın satın alınabileceği mesajını verdi. Ünal Silver şikeci menajeri, ama sanatçı Ayhan Yörük de kör hakemi oynadı.

Meryem Uzerli, transparan bir şortla Türk fahişe futbolcuyu canlandırdı.