BIST 10.899
DOLAR 32,17
EURO 34,96
ALTIN 2.448,43
HABER /  GÜNCEL

İşte maratondaki intihar anları

Islanmamak için yanına aldığı şemsiyesini bıraktı. Paraşüt etkisi olmasın diye montunu bile çıkardı. İşte o anlar;

Abone ol

Avrasya Maraton koşusu yapılırken, Boğaziçi Köprüsü'den 30-35 yaşlarında bir erkek, saat 10.10 sıralarında denize atladı. Bir süre sdenizin üzerinde harektsiz görülen şahıs sonra gözden kayboldu. Deniz polisi yaptığı aramanın ardından saat 15 civarında intihar eden kişinin cesedine ulaştı.

Görgü tanıklarının anlattığına göre montunu çıkaran şahıs, arkasına bile bakmadan hızla köprüden atladı. Köprünün Sarayburnu'na bakan tarafından atlayan kişi, denizde bir süre yüzdükten sonra sulara gömüldü.

Bu sıra bir vatandaş köprüden atlayan şahsın deniz üzerinde yüzü koyun haldeyken fotoğrafını çekti. Köprü üzerinden çikelen fotoğrafta köprüden atlayan kişi, hareketsiz bir halde su üzerinde yüzü koyun halde görünüyor.

İŞTE O ANLAR;

[PAGE]



CESED DOLMABAHÇE AÇIKLARINDA BULUNDU

Ortaköy ve Üsküdar'da deniz polisi, Avrasya Maratonu Halk Koşusu sırasında Boğaziçi Köprüsü'nden atlayan kişinin cesedi saat 15.00 sıralarında Dolmabahçe-Kabataş açıklarında buldu. Sahil Güvenlik'e ait bir tekneyle cesedi Kabataş İskelesi'ne getirilen kişinin üzerinde çıkan kimliğe göre, adı Yaşar Ölmez. 1966, Trabzon doğumlu.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, konuyla ilgili inceleme ve soruşturmayı sürdürüyor.

ÖLMEZ'İN BEDENİ BİR SÜRE BOĞAZDA
BÖYLE YÜZDÜ

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]