BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.476,73
HABER /  MAGAZİN

İşte kavganın nedeni video

Ferhat Göçer ve Şenlendirici’nin arasında çıkan kavganın nedeni anlaşıldı

Abone ol Ferhat Göçer’le ve Şenlendirici’nin arasında çıkan kavganın nedeni Deniz Seki'ymiş

ATV ekranlarında yayınlanan “Sarı Sıcak” adlı programın sunucuları Hüsnü Şenlendirici ile Ferhat Göçer iddialara göre önceki gece canlı yayın esnasında son reklam arasında kuliste yumruklaştı.

Aikidocu Ferhat Göçer, Şenlendirici’nin vücudunda çizikler ve morluklar yaratırken, Şenlendirici de Göçer’in dudağını patlattı.

DENİZ SEKİ İLE İLGİLİ YORUM YAPINCA

Herşey Ferhat Göçer’in son günlerde Hüsnü Şenlendirici’nin Deniz Seki ile olan ilişkisi hakkında yorum yapması ve ilişkilerini tasvip etmediğini söylemesi ile başladı. İkili arasında bu yüzden başlayan gerginlik önceki gece kavgaya dönüştü.

SORUN YOK DEDİLER AMA

Olaydan sonra dün akşam Kumkapı’da bir balıkçıda efkar dağıtan Hüsnü Şenlendirici’nin kollarındaki morluklar dikkat çekti. Şenlendirici, iddialara yalanladı “O an Barış’ın ölüm haberi bizi çok sarsmıştı. Önemsiz bir konu yüzünden aramızda sadece bir tartışma yaşandı. Aramızda hallettik kesinlikle bir sorun yok” dedi.

Bir konser için Konya’da bulunan ve telefonla ulaştığımız Ferhat Göçer ise “Kesinlikle yumruklaşma yok, sadece tartıştık. Daha sonra tatlıya bağladık” açıklamasını yaptı.


FERHAT GÖÇER'İN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMALARI




HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ'NİN AÇIKLAMALARI