BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.411,15
HABER /  GÜNCEL

İşte Gülen'in ABD için yazdığı o dua!

Amerika'da yaşayan Fethullah Gülen, ABD'yi yıkıp geçen Sandy Kasırgası için bir dua yazdı ve bulunduğu eyalette o dua dağıtıldı...

Abone ol

Amerika'nın Pennsylvania eyaletinde yaşayan Fethullah Gülen, kendisi için endişelenenlere, mesaj atanlara resmi internet sitesinden teşekkür etti. Gülen bir de felaketlere karşı bir dua yazdı. Sandy kasırgası için yazdığı duayı paylaşan Gülen, "Pennsylvania genelinde de çok yıkım bekliyorlardı ama elhamdülillah korkulan olmadı" dedi.

Resmi sitesi Herkul.org'da yapılan açıklamada, ABD'yi vuran Sandy kasırgasının Fethullah Gülen'in ikamet ettiği Pennsylvania eyaletinde dualar sayesinde fazla hasara yol açmadığı duyurulmuştu. Yeni yayınlanan "Sandy Kasırgası ve Dua Sığınağı" başlıklı 146. Nağme'de de Gülen'in afetlere karşı yazdığı dua ve yeni görüntüler paylaşıldı.

İşte o "nağme"...

"Sevgili arkadaşlar, Öncelikle duyarlılığınız, dostluğunuz, nezaketiniz, "geçmiş olsun" mesajlarınız ve dualarınız için çok teşekkür ederiz. Dünkü kısa mesajımızda belirttiğimiz gibi, Sandy kasırgası buradan da geçti. Yetkililer bizim bulunduğumuz yerde ve Pennsylvania genelinde de çok yıkım bekliyorlardı ama elhamdülillah korkulan olmadı."

Fethullah Gülen, Âyetü'l-Kürsi'yi başa koyarak bir dua yazdı. O metin hemen her taraftaki tanıdıklara gönderildi. Duanın kopyalarını çoğaltıp evlerin kapılarına ve bulundukları mekânların sınırı olan ağaçlara asıldı. Ayrıca, yine Gülen'in ikaz ve irşadıyla hacet namazları kılıp ilahî hıfza vesile sayılan niyazlara sarılındı.

İşte Gülen'in kasırga gibi afetlere karşı yazdığı dua:

fethullah-gülen.jpg