BIST 10.615
DOLAR 32,24
EURO 35,00
ALTIN 2.429,79
HABER /  GÜNCEL

İşte Galatasaray'da alternatif yönetim

Galatasaray'ın merhum başkanlarından Canaydın'ın anıldığı yemekte sarı-kırmızılı kulübün durumu da masaya yatırıldı.

Abone ol

Canaydın'ın başkanlık süresinde yönetim kurullarında beraber çalıştığı isimler, Pazartesi gecesi Hilton Oteli'ndeki yemekte bir araya geldi.

Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın dışında, Refik Arkan, Derya Taşdelenler, Ahmet Dedehayır, Engin Akçakoca, Mehmet Bilen, Semih Haznedaroğlu, Suat Sucuka, Vedat İrdelp, Faruk Bil, Serdar Eder, Niyazi Yelkencioğlu ve Adnan Polat'ın yönetiminden istifa ettikten sonra 20 Ocak'ta ilk seçimde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Cemal Özgörkey de yemeğe katıldı.

Yemekte Başkan Adnan Polat'ın mali kongrede ibra olmak için erken seçim kararı alacağı öne sürüldü. Böyle bir durumda neler yapılabileceği tartışılırken, daha önce adaylığını açıklayan Cemal Özgörkey başkanlığında Semih Haznedaroğlu (İkinci Başkan), Refik Arkan (Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan) ve Cengiz Özyalçın (Spordan Sorumlu Asbaşkan) gibi isimlerle nasıl bir yönetim oluşturulabileceği değerlendirildi.

ARKAN'IN KEHANETİ
Refik Arkan'ın masada "Ben bu yönetimin ocak ayını görmeyeceğini iddia etmiştim. Belki ocak ayını gördü ama nasıl gördükleri de ortada. Şimdi mali kongre öncesi Adnan Polat'ın erken seçim kararı alacağını iddia ediyorum. Mali kongrede ibra olmak için bunu açıklayacak. Herkese 'İşte erken seçim istemiyor muydunuz? Ben de kabul ediyorum'diyerek ibra olma taktiği uygulayacağını düşünüyorum" dediği öğrenildi. (Sabah Spor Servisi)

İŞTE ORTAYA ÇIKAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

1.Cemal Özgörkey (Başkan)
2. Semih Haznedaroğlu (İkinci Başkan)
3. Cengiz Özyalçın (Spordan Sorumlu Asbaşkan)
4. Refik Arkan (Mali ve İdari İşlerden sorumlu Asbaşkan)
5. Engin Akçakoca (Genel Sekreter)
6. Ahmet Dedehayır (Basketbol Şubesi)
7. Vedat İrdelp (Su Sporları)
8. Niyazi Yelkencioğlu (Muhasip Üye)
9. Murat Canaydın'ın ve Mehmet İpekdokuyan'ın girmeyeceği ama dışarıdan destekleyeceği bu yönetimde Faruk Bil, Mehmet Bilen ve Fatih Gökşen futbol şubesinde görev üstlenecek. Derya Taşdelenler de Voleybol Şubesi'nden sorumlu olacak. Yemekte yer alan Suat Sucuka ve Serdar Eder gibi isimler ise denetim kuruluna girecek.