BIST 10.028
DOLAR 32,37
EURO 34,83
ALTIN 2.395,39
HABER /  GÜNCEL

İşte en son Ankara kulisleri

Yeni eniştemiz Karadeniz’den, Rüştü Asyalı, Keloğlan’ı izlemeye neden gitmiyor, Hülya Avşar’a rakip olmak zor... İşte en son Ankara kulisleri...

Abone ol

Deniz Güçer Akşam Gazetesi'ndeki köşesinde ni yazdı.

Bakan Şener kızı Elif’i cep’te taşıyor

Devlet Bakanı Abdüllatif Şener’in şirin mi şirin küçük bir kızı var: Elif Şener. Bakan Şener, yoğun bir tempoyla geç vakitlere kadar çalıştığı için küçük kızını biraz ihmal etti. Elif de en sonunda isyan bayrağını çekti. Babası sabah evden çıkarken, uyanıp kapıda yakaladı ve kolundaki bileziği çıkarıp uzattı, “Baba bu bileziği al. Bütün gün beni hatırla!” dedi. Bu sevimli sözler karşısında duygulanan Şener de, “Elif gel birlikte fotoğrafımızı çekelim. Bilezikten daha iyi” dedi. İşte o gün bugündür Bakan Abdüllatif Şener’in telefonunda kızı ile birlikte fotoğrafı var. Ne zaman telefonu açsa Elif karşısına çıkıyor!

Yeni eniştemiz Karadeniz’den

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu kısa süre önce partisinin ağır isimleriyle birlikte Karadeniz turuna çıktı. Erkan Mumcu ziyaretlerinden oldukça memnun kaldı. Üstelik Ankara’ya yeni bir lakapla döndü: Enişte! Eşi Işın Mumcu’nun köklerinin Karadeniz’e dayanması nedeniyle Erkan Mumcu’yu tüm Karadeniz “Enişte” olarak kabul etti. Özellikle Hopa’da “Enişte” hitabı meydanlarda sıkça duyuldu. Siirt’in eniştesine rakip enişte Karadeniz’den geldi, duyuralım!

Karzai için saflar sıklaştı!

Afganistan Devlet Başkanı Karzai, Başkent’in konuğuydu. Karzai’nin yolu TBMM’ye de düştü. Ancak az daha kötü bir süprizle karşılaşacaktı. Bütçe görüşmelerinin ardından yorgun düşen milletvekillerinin çoğu Karzai’nin Meclis’i selamlayacağı gün “arazi” olmuştu. Genel Kurul saati yaklaştıkça TBMM yönetimini ter bastı. En sonunda formül bulundu: “Safları sıklaştıralım.” TBMM’de bulunan iktidar ve muhalefet bir avuç milletvekili toplandı ve en ön sıralarda “kalabalık” bir görüntü oluşturuldu. TBMM Başkanı Bülent Arınç ile locaya gelen Karzai böylece milletvekillerini selamladı. Boş salon skandalının da önüne geçilmiş oldu.

Hülya Avşar’a rakip olmak zor

Ankara’nın en ünlü yüzme havuzu Anıttepe’de. Genç ve çocuk yüzücüler ilk eğitimlerini burada alıyor. Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin de, yüzme antrenmanı için Anıttepe’ye geliyor. Şahin, Hülya Avşar ile yapacağı tenis maçı için epeydir sıkı antreman yapıyor. Maçı bitinceye kadar kabağın orada yüzen genç yüzücülerin başına patlayacağı ise kesin gibi görünüyor.
Rüştü Asyalı, Keloğlan’ı izlemeye neden gitmiyor?

KELOĞLAN deyince akla ilk gelen isim şüphesiz Rüştü Asyalı oluyor. Ankara’da yaşayan Asyalı, maalesef bir süredir gözlerinden rahatsız. Asyalı, göz retinasında çıkan sorun nedeniyle Temmuz ayından bu yana dört ameliyat geçirdi. Gözlerinde sargı olması nedeniyle doktorlar evden çıkmasına bile izin vermiyor. “Normalde de Keloğlan filmini izlemeye gitmezdim ya...” diyen ünlü ustaya biz de geçmiş olsun diyoruz.

BAKAN YIldIrIm’In hakkInI yediler!

GEÇTİĞİMİZ hafta gazetelerde kabinenin sigara içen bakanlarını okudunuz. Haberlerde olan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a oldu. “Ben ağzıma sigara sürmem. Hakkımı yediler” diyerek isyan etti. Kabinede sigara içen “Son mohikan’ ise, Devlet Bakanı Beşir Atalay!