BIST 10.205
DOLAR 32,25
EURO 35,20
ALTIN 2.421,74
HABER /  GÜNCEL

İşte en çok okunan internet sitesi

Eğitimde Bilişim Kültürü Oluşumu'nun düzenlediği dev ankette internethaber.com 'en çok okunan site' oldu.

Abone ol

Kısa adı e-biko olan Eğitimde Bilişim Kültürü Oluşum'nun düzenlediği medya anketinde internethaber.com 'en çok takip edilen haber' portalı seçildi...

Yaklaşık 10 bin 500 kişinin katıldığı 'Medya Anketi'nde ilk sıraya oturan internethaber.com'a önümüzdeki hafta ödülü düzenlenecek bir törenle verilecek.

BİLİŞİM KÜLTÜRÜNDE DÜNYA MARKASI

Eğitimde Bilişim Kültürü Oluşumu şimdiye kadar dünya çapında sayısız organizasyonlara imza atmakla tanınan bir kuruluş. Türkiye'nin bilgi toplumana dönüşümünü gerçekleştirmek üzere hayata geçirilen e-dönüşüm Türkiye projesi kapsamında şimdiye kadar birçok projeyi hayata geçiren e-biko'nun hedefleri arasında geleceğin e-bireylerini yetiştirmek bulunuyor.

BİLİŞİM OLİMPİLATLARININ ÖNCÜSÜ

E-biko şimdiye kadar uluslararası ölçekte düzenlediği bilişim olimpiyatlarıyla da Türkiye'nin yüzakı kuruluşlarından birisi. Bu yıl düzenlenen 6. Uluslararası Bilişim Olimpiyatı'na 32 ülke 72 ilden 580 okuldan 2415 öğrenci 2350 proje ile başvuruda bulundu. 200 proje finale kalmıştır. Fianalistler jüri üyelernie projelerinin sunumlarını 16 Mayıs günü Atlantik Eğitim Kurumlarının İncek'teki kampüsünde yapacak. Ödül Töreni 17 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00'da Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nan Beşevler'deki salonunda yapılacak.

İPİ GÖGÜSLEYEN İNTERNETHABER.COM OLDU

e-biko olimpiyatlara başvuru esnasında yarışmacılara 'medya anketi' düzenledi.  Ankete toplam 10 bin beş yüz kişi katıldı. Anket sonuçlarında ipi göğüsleyen site internethaber.com oldu. İnternethaber.com'a önümüzdeki hafta yapılacak törenle ödülü verilecek. .