BIST 10.094
DOLAR 32,26
EURO 34,85
ALTIN 2.432,07
HABER /  GÜNCEL

İşte CHP'nin seçim kitapçığı!

Gündeme bomba gibi düşen CHP'nin yeni seçim taktiği haberleri CHP'lileri kızdırdı. CHP Genel Sekreteri Adnan Keskin o kitapçığı internethaber'e anlattı.

Abone ol

NESRİN YILMAZ/İNTERNETHABER-ANKARA- Parti İçi Eğitim Merkezi’nin hazırladığı, ’Seçime yönelik sandık çevresi örgütlenmesi’ başlıklı 35 sayfalık kitapçıkta, ev ziyaretlerinde iletişim kuralları anlatıldı. Haberde özellikle dikkat çeken selamlama şekillerine Cumhuriyet Halk Partisi düşmanlarının dikkat çektiğini belirten Adnan Keskin İnternethaber'e konuştu:

"Böyle bir kitapçık var. Ama bu haberi yapanlar Cumhuriyet Halk Partisi'ne düşmanlık duygularıyla yaklaşan tipler."

İNSANLAR NASIL İSTERSE ÖYLE SELAM VERSİN

Bakın bu kitapçıkta ne diyor: "Konuşmaya uygun bir biçimde selam verilmeli. Bunu da parantez içerisinde şöyle belitiyor, Merhaba, iyi günler, selamün aleyküm, günaydın vs. Şimdi bunu haber yapanların amacı ne. Cumhuriyet Halk Partisi sanki tek kelimeyle selam verilecek demiş gibi gösteriyorlar. Bunun üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. Bunlardan hangisinin söylendiğinin ne önemi var. Ayrılırken de uygun veda kelimeleri kullanılır diyor, bunu da parantez içinde şöyle belirtmiş, Allahaısmarladık, Allah'a emanet olun, Hoşçakalın, Hayırlı günler, İyi günler vs."

İŞLERİ GÜÇLERİ CHP İLE UĞRAŞMAK

 "Ben ayrılırken hoşçakalın diyorum. Bir başkası ötekini söyler. Akşam yatıp sabah kalkınca ilk işleri Cumhuriyet Halk Partisi'ne düşmanlık yapmak isteyenler gerçekleri çarptırmada da son maharetlerini sergiliyorlar. Başbakan Tayyip Erdoğan'a yalakalık yapabilmek için, yaranmak için gerçekleri tahrip etmek peşindeler. Bizim kitabımızda herkesin kullandığı her türlü selamlaşma mevcut. Ne yapacağız yani, adama robot gibi bir tek selamlama şekliyle mi selam ver diyeceğiz."

a.20130523191039.jpg

b.20130523191053.jpg